Witam.
Mam pytanko do Redakcji:
Kiedy wreszcie ukaże się ten z wielką pompą zapowiadany zeszycik ??:569:
Po co pisać głupoty w EP, robić smaka jak wiadomo (redakcja przecież wie) że i tak to się nie ukaże w zapowiadanym czasie.
Panowie, przez takie infantylne zachowania sami sobie strzelacie gola.
Jak się nie wie to się nie pisze.
W obecnej sytuacji powstaje niezdrowa atmosfera wyczekiwania na Godota.
Na dodatek w zapowiedziach natępnego numeru nadal wisi stare wydanie a tu już koniec miesiąca, szkoda gadać.
Żegnam.

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięZeszyt o ARM - Litości
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Ano racja racja... powoli nudzi mi sie to "wyczekiwanie"... co prawda do konca czerwca jeszcze 6 dni, ale...
Co sie zas tyczy "zapowiedzi nastepnego numeru" - masz na mysli ta ramke "w kolejnym numerze" ?? Mam wrazenie ze ona dotyczy raczej numeru ktory jest aktualnie w sprzedazy. Co wiecej, obecna zapowiedz (czyli numeru 06/06) pokazala sie na stronie dzien PO tym, jak w kiosku do ktorego zagladam wyczerpal sie zapas tego egzemplarza (dostaja tylko 10 szt).
Ale tak chyba juz w redakcji maja, zarowno z aktualizacjami, jak i tekstem "w artykulach kroluja AVR'y"/"nastala moda na AVR" co od dluzszego juz czasu jest guz... prawda, ale jak to brzmi.
Co sie zas tyczy "zapowiedzi nastepnego numeru" - masz na mysli ta ramke "w kolejnym numerze" ?? Mam wrazenie ze ona dotyczy raczej numeru ktory jest aktualnie w sprzedazy. Co wiecej, obecna zapowiedz (czyli numeru 06/06) pokazala sie na stronie dzien PO tym, jak w kiosku do ktorego zagladam wyczerpal sie zapas tego egzemplarza (dostaja tylko 10 szt).
Ale tak chyba juz w redakcji maja, zarowno z aktualizacjami, jak i tekstem "w artykulach kroluja AVR'y"/"nastala moda na AVR" co od dluzszego juz czasu jest guz... prawda, ale jak to brzmi.
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
A co Twoja wypowiedź ma do tematu?nie czytam EP kupuje EdW i jestem zadowolony może na to trzeba się przerzucic to dwa uzupełniające się czasopisma (podobno) ale ja jednak jestem za EdWkupujcie to czasopismo tutaj też jest problem z dostanie tego pisma w kiosku ale zawsze można zamówić prenumeratę
![]()
pozdrawiam
EdW to czasopismo typowo młodzieżowe, wręcz uczące elektroniki, podstaw itp.
EP jest czasopismem dla bardziej zaawansowanych elektroników posiadających już trochę wiedzy w tym temacie. - tak mi się wydaje przynajmiej, że to wszystko jest kierowane do odpowiednich ludzi.
W sumie zaawansowany to ja nie jestem, ale czytam to i to, bo prenumeruje oba czasopisma

Koniec off.