Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Przepraszam, a u Ciebie na forum jakie sa rangi?osobiscie uważam ze dotychczasowe rangii na forum sa ni jakie..ale to odemnie nie zalezy
Uważasz, że to nie byłby lepszy pomysł niż jakiekolwiek rangi?P.S.
Z tymi rangami - co za dużo, to nie zdrowo; niedługo każdy będzie miał swoją chyba...
Ie tam... postow mozna zawsze sobie nabic (tylko po co), a czy nad zoltymi znaczkmi bedzie *staly bywalec* czy *profesof polonista* (albo u jednych to, u innych co innego), to niczego nie zmienia.Zasadniczo, to chodzi mi o to, że nie ma sensu przyznawać większości użytkowników nowej rangi, bo zasadniczo ranga nie dotego służy. Wydaje mi się, że rangę powinno zdobywać przez pisanie postów (tak jak jest), czy częste i konkretne udzialanie się na forum (Stały bywalec).
Tia... tylko ze opis mozesz sobie zrobic sam, range przyznaje Ci Admin, wiec mala roznica. Pozatym uznaj ze wszyscy z kolorem innym niz pomaranczowy pod nickiem to *stali bywalcy* i na tym koniec.Gdy każdy ma swoją prywatną rangę, to traci to już takie znaczenie... Do tego celu (opsu kogoś) służy tytuł znajdujący się pod nick'iem, nieprawdaż?
Chuck Norris jest tylko jeden... tak samo Gadget"Inspektor Gadget", (...) "Chuck Norris"
a to jest według mnie najmądrzejsza wypowiedź w tym całym temacieA Endowi podziekujmy ze jest i cos tu ciagle zmienia.
Ja zgadzam się z tym w 200%ponaglona PW - piszę...a to jest według mnie najmądrzejsza wypowiedź w tym całym temacieA Endowi podziekujmy ze jest i cos tu ciagle zmienia.
Wiecie co? Ja się nawet nie będę próbował porównywać z wami... Bo i tak matoł jestem stuprocentowy... Zresztą, teraz dopiero mam wyróżnienie... ciekawe czy futrzaczek jako stały bywalec bez licznika byłby taki aktywny...
Coś Ci się chyba chłopak pomyliło, bo to nie ja napisałem...Endzik, Ty mnie źle zrozumiałeś... Od dłuższego czasu na żaden licznik postów nie zerkam... tylko się zdziwiłem, że mi pomarańczowa elipsa doszła... rangi niech będą jakie są
Ja też się staram, ale wychodzi mi kompletnie na odwrótLubię pomagać ludziom, bo sam dostałem wiele pomocy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości