Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

newsletter!! Gdzie to jest?

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:
newsletter!! Gdzie to jest?

Postautor: areczkas » 7 mar 2006, o 08:59

Witam Wszystkich

Od tego miesiąca EP ogłasza się dla swoich prenumeratorów iż powstała możliwość otrzymywania cotygodniowego informatora co dzieje się na forach, o nowościach itp...wystarczy jedynie wejść na stronę:

www.newsletter.ep.com.pl

...i wypełnić formularz. Tutaj właśnie powstaje problem, ponieważ na tej stronie nie ma żadnego formularza a normalna strona ( taka jak www.ep.com.pl ).

Czy może mi to ktoś wyjaśnić?

petersz
-
-

Postautor: petersz » 7 mar 2006, o 10:13

Może trzeba być prenumeratorem, aby móc kożystać z tej opcji... ? Sam właściwie napisałeś:
...ogłasza się dla swoich prenumeratorów...
Więc jeśli nim jesteś (ja niestety (?) nie), to zaloguj się i zobacz co jest ;). Jeśli nadal nic nie będzie, to czekamy na wyjaśnienia od Admina :).

Pozdr.

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

hej

Postautor: areczkas » 7 mar 2006, o 14:01

Kolego jestem prenumeratorem od dobrych 5-6 lat i logowalem się oczywiście- strona wygląda tak samo jak strona normalna, a co zabawne jestem także prenumeratorem EdW i tam wpisująć odpowiedni podany link podobnie jak w EP pojawiło się pole rejestracji...

Proszę o odpowiedz sensowne...

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”