Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Wysyp maili...

petersz
-
-
Wysyp maili...

Postautor: petersz » 6 lut 2006, o 17:26

Hej! Od pewnego czasu (chyba odkąd zmieniłem adres e-mail, tak mi się wydaje :)) dostaję za dużo maili typu "Powiadomienie o odpowiedzi...". O co chodzi, bo takich maili mam więcęj niż odpowiedzi :zly:. Czy ktoś jest wstanie wyjaśnić tą anomalię? :)

Pozdr.

a_antoniak
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: a_antoniak » 6 lut 2006, o 19:13

Ktos chyba ustawil w swojej poczcie wysylanie powiadomienia na twoj adres.

marecki
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: marecki » 6 lut 2006, o 20:29

Albo masz włączone śledzenie wątków (tematów) i o każdej odpowiedzi jesteś poinformowany... albo kurde cuś takiego :?

petersz
-
-

Postautor: petersz » 8 lut 2006, o 16:31

Mam włączone śledzenie odpowiedzi w tych topicach, w których głos zabierałem :). Ale dziwię się, bo maili mam więcej, niż odpowiedzi! Po za tym, gdy pocztę miałem na wp, to mail z powiadomieniem przychodził raz, nawet, gdy odpisało parę osób, a teraz tak jakby na każdą odpowiedź nowy mail :/. Kolejny mail z powiadomieniem przychodził dopiero, gdy pojawiły się nowe, nie przeczytane przezemnie, odpowiedzi w danym topicu... Teraz wszystko jest popieprzone :570:.

Pozdr.

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: areczkas » 8 lut 2006, o 19:26

ej ej nie wyrażaj się bo ci maila wyślę :lol:

Awatar użytkownika
Futrzaczek
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Futrzaczek » 8 lut 2006, o 19:28

U mnie było to samo - jeden mail na osobę.
Rekordem było 36 maili z forum EP :D
Teraz juz poprawiłem :D
Odznacz opcję "Auto powiadomienia" , zatwierdź, wyloguj się, poczekaj z godzinę, zaloguj się, zaznacz tą opcję, zatwiwerdź i ponownie się wyloguj. Po zalogowaniu - działa jak trzeba. Mam pocztę na O2.

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: areczkas » 8 lut 2006, o 19:50

oj robicie problem z niczego

wystarczy zobaczyć na poczcie jakie do jakich tematów odnoszą się maile i na spokojnie wejśćna forum i sobie poczytać a maile swoją drogą skasować. Przecież nie musisz na wszystkiem linki wchodzić aby sprawdzić co się pojawiło, szczególnie kiedy prowadziłeś z kimś dyskusję bo maili będziesz miał od zatrzęsienia.

I tak na forum będziesz i tak...każdy tutaj wraca, to jak choroba :lol: jak nałóg, ja się wciągnąłem już dawno i z tym nie walczę ( bo to miły nałóg- jedyny jaki mam )

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”