Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Błąd

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:
Błąd

Postautor: radzio » 9 sie 2005, o 09:43

Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /includes/functions.php on line 2078

Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/:/usr/pear') in /includes/functions.php on line 2078
phpBB by Przemo :

Could not connect to the database
Na dodatek "trochę" się ślimaczyło...

Awatar użytkownika
M@rek
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: M@rek » 9 sie 2005, o 09:58

Mi chwilę temu wyświetliło podobną treść więc postanowiłem się przejść...po mieszkaniu okazało się że brat ściąga Crazy Frog więc dwa szybkie – 1 w brata a 2 w wyłącznik ( w xp tak można ) i już mogłem wejść na forum :mrgreen: .

[ Dodano: 09-08-2005, 10:00 ]
A potrzebny jest też real player :roll: .

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 10 sie 2005, o 21:32

:) U mnie jest roznie raz strona laduje sie od razu innym razem mam komuniktat ze strony nie moze znalesc.
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

...

Click the Back button to try another link.

Cannot find server or DNS Error
[fade]Internet Explorer [/fade]

Z tym ze tak sie tez dzieje z innymi tak wiec sadze ze moze lacza sa troche przeciazone. Moze to sprawka siostry B. jakies rozeslane spamy :wink:
:D

marecki
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: marecki » 24 wrz 2005, o 13:47

Nie będę pisał dwóch postów na ten sam temat ale zajrzyjcie :arrow: na ten post też mam problem z błędem na stronie...

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”