Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Prenumerata.

Upi
Prenumerata.

Postautor: Upi » 5 kwie 2005, o 12:39

Hej zaprenumerowałem ep /prenumeratę unijną , ale jakoś se nie przypominam abym dostał jakiś kod i hasło umożliwiające mi ściąganie plików z serwera Ep. Może taka forma prenumeraty nie uprawnia mnie do bycia pełnym użytkownikiem strony ep , a może się mylę ... Odpowiedzcie !!

Awatar użytkownika
Press
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Press » 5 kwie 2005, o 12:49

Dostaniesz, bo ja tez mam taka prenumerate, tylko o ile pamietam przysyłaja to osobnym listem, a nie z gazetą i troche z opóźnieniem.

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 6 kwie 2005, o 00:08

Napisz im swoje dane i wyślij e-maila... Ja tak zrobiłem i zaraz miałem wszystko co potrzeba :)

Upi

Postautor: Upi » 6 kwie 2005, o 08:15

Dostaniesz, bo ja tez mam taka prenumerate, tylko o ile pamietam przysyłaja to osobnym listem, a nie z gazetą i troche z opóźnieniem.
Te opóźnienie w moim przypadku to będzie już 3 miesiące , raczej o mnie zapomnieli :uhoh:
Napisz im swoje dane i wyślij e-maila... Ja tak zrobiłem i zaraz miałem wszystko co potrzeba
Tak też zrobię .

P.S. Dzięki

rejestr007
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: rejestr007 » 6 kwie 2005, o 10:08

Witam!
Ja w tamtym roku wykupiłem prenumeratę EP na dwa lata. Jako bonus miała być płyta CD z archiwalnymi numerami EP! Mija już rok a płyty jak nie było tak nie ma :oops: Dostał ktoś może coś takiego? Czy tylko o mnie zapomnieli?
Teraz obiecują wydania archiwalne na płycie DVD ciekawe czy to też tylko obiecanki dla przyciągnięcia nowych prenumeratorów i czy obecni też mają szansę taką płytę dostać? Ktoś coś wie na ten temat? :? :?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 6 kwie 2005, o 10:23

Napisz, zapytaj prenumerata@ep.com.pl
Płyta była, ale Ja niedostałem też za free bo to było dla prenumeratorów którzy mieli wykupioną dużo wczesniej...
Lepiej napisz i się zapytaj :)

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 6 kwie 2005, o 12:48

Moja prenumerata trwa dwla lata (akurat się kończy) i dostałem płyty z archiwaliami dwa razy : na początku prenumeraty jedną płytę(w ostatnim momencie się na nią załapałem), a chyba po roku wydanie dwupłytowe. Całkowicie za darmo i bez komplikacji.

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 29 kwie 2005, o 23:57

Heh.... a przeczytaj sobie taki ladny napis oznaczony gwiazdka. Juz cos wyjasnilo ??

A zeby bylo ciekawiej, to mi po 2-gim numerze probnej przyslali ladne info ze to jest przedostatni numer prenumeraty i nalezalo by oplacic jej kontynuacje (a jakby nie liczyc zostalo wowczas 4 numery).

Ps. Nie wiecie czasem kiedy mozna liczyc na majowy numer ?? Kwietniowy dostalem ladnie przed swietami (24 czy 25 marca) i juz mialem nadzieje ze majowy tez bedzie pod koniec kwietnia (akurat do poczytania na dluugi weekend), a tu zonk :roll:

Awatar użytkownika
Press
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Press » 30 kwie 2005, o 12:45

no ja majowy dostałem juz :)

A tak na marginesie, czy wasze egzemplaże też są tak tragicznie drukowane? bo bie licząc tego ze na niektórych stronach czarny nie jest czarny, a na pewno nie równomiernie czarny, to pasowanie kolorów jest tragiczne. W najnowszym numerze magenta na jednej stronie była przesunięta o ponad milimetr. Sorki, ale coś takiego mnie irytuje, bo czyta sie to tragicznie.

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 2 maja 2005, o 15:41

No... dostalem dzisiaj :P (pewnie pomoglo to narzekanie na forum :roll: ).

Jakosc techniczna jest u mnie dobra, nie ma zadnych przesuniec, przynajmniej nie zauwazylem. Nawet na marginesie :twisted:

Za to niektore wpadki, to mnie zawsze rozwalaja:

OPEX dla AVR
- "Niezbedny jest do tego oscylator o czestotliwosci 32768 kHz" (nie slyszalem o AVR, ktory by wytrzymywal taki clock.
- "Minimalna wielkosc pamieci programu dla pelnej wersji systemu OPEX wynosi 16 MB..." :o
Oj... cos ten artykul byl na chypcika pisany :evil:

albo to: "...wielokrotnie byly prezentowane przetworniki C/A, mniej uwagi poswiecone zostalo przetwornikom cyfrowo - analogowym." :evil: :uhoh: :evil:

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 4 maja 2005, o 23:03

No ale ktoś to przecież zatwierdza do wydruku?..
Nie ma się co martwić...
"Tylko głupcy nie mylą się nigdy"...a Chochlik jest od zawsze, na zawsze... :wink:

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 4 maja 2005, o 23:05

Tak to jest. Czasami tekst czyta kilka osób w redakcji i taki chochlik przechodzi, a wystarczy jeden uważny Czytelnik i proszę... :(
Zawsze do uslug :mrgreen:

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 4 maja 2005, o 23:54

:) Zgadzam sie z The End ze tylko Ci co nic nie robia nie popelniaja bledow. Glowa do gory JarekD :!: A nie ktore Typy juz tak maja ze tylko narzekaja pewnie dlatego ze nic innego nie zostalo im do roboty :wink:
:D

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 5 maja 2005, o 11:36

Niom... naprzyklad taki ACeK... wieczny malkontent :P

[ Dodano: 08-06-2005, 10:34 ]
Oj... chyba dzial prenumeraty postanowil mnie ukarac za to wytykanie bledow... grrr...

Chcialbym zapytac kiedy dostaliscie czerwcowy numer EP ?? (a moze nie tylko do mnie on jeszcze nie dotarl i nikt jeszcze nie moze wyszukiwac nowych literowek :roll: ).

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 9 cze 2005, o 10:32

Ja jeszcze nie dostałem, ale nie mam nikomu tego za złe :)
Przyjdzie to będzie, napweno AVT nie opóźnia celowo dostraczenia prenumaraty.

[ Dodano: 09-06-2005, 11:39 ]
O! własnie był listonosz :lol:

Awatar użytkownika
dsrecordss
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: dsrecordss » 9 cze 2005, o 10:41

J też jeszcze nie dostałem:( o ile EdW pojawiło się 1 czerwca to z EP jest gorzej:( czy wy już dostaliście??

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 9 cze 2005, o 15:44

J też jeszcze nie dostałem:( o ile EdW pojawiło się 1 czerwca to z EP jest gorzej:( czy wy już dostaliście??

Niom dzial prenumeraty mi wczoraj odpowiedzial emailem na zapytanie, stad tez edytowalem swoja wypowiedz usuwajac zbedna czesc (kto widzial ten wie, niewazne).

Dzis za to przyszla przesylka z prenumerata. A cala sprawa podobno rozbija sie o opoznienia z drukarni, ktora nawalila ;)
Ja jeszcze nie dostałem, ale nie mam nikomu tego za złe
Przyjdzie to będzie, napweno AVT nie opóźnia celowo dostraczenia prenumaraty.
A ja mam :P :P :P Ostatnio musialem zajmowac sie praca, zamiast lektura.
He he... przeciez widac z mojej poprzedniej notki (jak i chyba wszystkich w tym temacie, a przynajmniej wiekszosci) ze podchodze do tego spokojnie - z przymrozeniem oka. Chcialem tylko wiedziec czy zostala wyslana, i ew. dlaczego nie doszla, czasem poczta zawodzi, czasem... No... wiecie o co chodzi.

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”