Pzdr
T.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Tez mi sie wydaje ze jest wazne .....ale dla moderatora PICIATeż się zdziwiłem jak zobaczyłem w każdym dziale to ogłoszenie, bo co EP ma z wspólnego z TP ?
Ja tego postu nie zakładałem i wydaje mi się że powinien być tylko w dziale "Telekomunikacja".
No ale jesli moderator PICIA założył takie ogłoszenie to chyba jest naprawde bardzo ważne...
Ale ogłoszenia zniknęły z forum - wiec nie do konca jestem przekonany..... W zasadzie czepiałem sie bo nie lubie jak sie ze mnie robi głupiego.nie jest to zadna reklama-powodem tego ze to umiescilem jest to ze niema zadnej wzmianki w regulaminie na stronie www.....
wiec dlatego uznalem ze warto to było umiescić
ps
oczywiscie zgłosilem raport do administratora czy nie złamalem regulaminu
Wiesz... jak sie ma 1 linie, to spoko, ale jak tych linii jest powiedzmy 3 (albo wiecej)*, albo jak masz 5 linii w roznych miejscach miasta, i kazda z nich jest tylko po to by miec tam DSL'a, a telefon jest nawet niepodlaczony.... to te dodatkowe 8 zl, to tylko zbedny wydatek.kazdy z was chce cos zyskac ale czy napewno czy plan standard jest tak wazny?? 60 min w tym pakiecie darmowe...róznica niecałe 8 zł wiec za 8zł warto nie wykorzystać 60 minut>????
He he... A powiem tak, jak podpisalem umowe z Tele2, i doszlo to do telepsa, to juz po ok 2 tyg zadzwonil do mnie przedstawiciel telepsa z pytaniem czy jestem zadowolony z tele2, czy mi sie podoba i czy czasem nie chcialbym powrocic do uslug telepsa.Pani szybko zmieniła temat, próbując mnie zachęcić do rezygnacji z międzymiastowych tele2. Odmówiłem, co nie zraziło owej niewiasty.
Prawdopodobnie zniknie... w nowych ofertach, co nie znaczy ze jesli juz masz standard to bedziesz musial go zmienic... o ile Cie nie podejda i sam nie zmienisz to pewnie (podkreslam... pewnie) bedziesz mogl dalej z niego kozystacJeśli prawdą jest, że plan standardowy ma zniknąć to ja teraz doskonale zrozumiałem sens tej wczorajszej pogawędki
O co Ci Chodzi???!!! Może o to że sobie to zmyśliłem lub przeinaczyłem żeby szkalować Twoją ukochaną Tepsę. Przecież napisałem (moderator chyba powinien dokładnie czytać posty) że wina może leżeć też po stronie T2, a to tylko jedna z możliwości. Poparta jeszcze tym że po rozmowach z błękitną linią na ten temat dostałem od TP list o przyjęciu reklamacji. A to jest już przez wielu uważane za przyznanie się do winy.sądze gdybym to sprawdzil okazaloby sie ze to co pisałeś to...ech...to juz twoja sprawa i nie mnie to komentowac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości