Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Co zrobic jak sie nie da zalogowac?

Awatar użytkownika
ACeK
-
-
Co zrobic jak sie nie da zalogowac?

Postautor: ACeK » 8 paź 2004, o 20:20

:) Wczoraj mialem problem zeby sie zalogowac i dzis juz jest OK (jak na razie) ale mam pytanie bo forum jest tak skonstrulowane ze zeby wyslac PW lub zapytac sie o cos w poscie to nalezy sie zalogowac. A jesli nie mozna sie zalogowac to jak przeslac wiadomosc ze jest jakis problem :? Ma Cie na to jakis pomysl :?
:D
BTW Wczoraj dwa razy zmienialem haslo :625:

Ps. Czy nie sadzicie ze nie potrzebnie sie dubluje HP, MP, EXP mysle ze wystarczy to zboku a to pod postem jest zbedne :idea:
Ostatnio zmieniony 8 paź 2004, o 20:24 przez ACeK, łącznie zmieniany 1 raz.

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 8 paź 2004, o 20:23

Pozostaje chyba tylko e-mail. Lub utworzyć dział, w którym mogą pisać goście, tylko do zgłaszania problemów.

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 8 paź 2004, o 20:45

Pozostaje chyba tylko e-mail...
:) Ale jak :? Skoro zeby wyslac email do admina lub moderatora to trzeba byc zalogowanym :wink:

Zgadzam sie ze powinien byc jakis :idea: SOS :idea: dla gosci bo inaczej to az sie :704:

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 8 paź 2004, o 20:59

:) Ale jak :? Skoro zeby wyslac email do admina lub moderatora to trzeba byc zalogowanym :wink:

Zgadzam sie ze powinien byc jakis :idea: SOS :idea: dla gosci bo inaczej to az sie :704:
Adresy emalowe do Admina i moderatora powinny byc jawnie podane na stronie EP

Awatar użytkownika
Kamilkozi
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Kamilkozi » 8 paź 2004, o 21:22

Ja również miałem wczoraj problemy z zalogowaniem i nie miałe się do kogo zwrócić :cry: Ale w końcu zauważyłem że numer gg wyświetla się bez konieczności logowania więc wysłałem wiadomość do The Enda :D

Należy zapewnić możliwość kontaktu z Adminem[/] bez konieczności logowania :!:

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Re: Co zrobic jak sie nie da zalogowac?

Postautor: end » 10 paź 2004, o 23:05

:) Wczoraj mialem problem zeby sie zalogowac i dzis juz jest OK (jak na razie) ale mam pytanie bo forum jest tak skonstrulowane ze zeby wyslac PW lub zapytac sie o cos w poscie to nalezy sie zalogowac. A jesli nie mozna sie zalogowac to jak przeslac wiadomosc ze jest jakis problem :? Ma Cie na to jakis pomysl :?
BTW Wczoraj dwa razy zmienialem haslo :625:

Ps. Czy nie sadzicie ze nie potrzebnie sie dubluje HP, MP, EXP mysle ze wystarczy to zboku a to pod postem jest zbedne :idea:
Z tym logowaniem to jest tak, że jeśli nie można się za logować to jest to tylko i wyłącznie problem techniczny który chyba bardzo rzadko się zdarza :mrgreen:
Ci, którzy mają jeszcze problemy z logowaniem proszeni są o wykasowanie plików cookies i to powinno pomóc rozwiązać ten problem.
P.S. Ja udostępniam mój adres, teraz będzie widoczny w każdym poście bez logowania 8)

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”