Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

online.offline chyba ktoś to wyciął

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:
online.offline chyba ktoś to wyciął

Postautor: areczkas » 7 paź 2004, o 19:08

Dlaczego zlikwidowano znacznik obecności w sieci. Gdzie widać czy użytkownik jest czy go nie ma (online,offline)????

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 7 paź 2004, o 22:24

Zapytam jutro admina co się z tym stało i jak się da to przywrócimy tą funkcję :)

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Dzięki

Postautor: areczkas » 8 paź 2004, o 10:27

Dzięki za zainteresowanie. Akurat ta funkcja była moim zdaniem bardzo uzyteczna. Czekam na poprawkę :)

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 8 paź 2004, o 11:01

Tak sobie dzisiaj myślałem że w sumie przecież na stronie głównej ,na dole jest pokazane kto jest online :)
Ale i tak admin nad tym popracuje :mrgreen:

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

dalszy ciąg...

Postautor: areczkas » 8 paź 2004, o 11:31

Także o tym pomyślałem, tyle że nie zawsze chce się sprawdzać na głównej stronie. Mianowicie jeśli prowadzę z kimś dyskusję i czytam jego post to wcześniej wiedziałem czy jest on online czy nie. Mogłem wtedy napisać do niego wiadomość i oczekiwać na odpowiedź, a teraz stało się to nie tyle niemożliwe co niewygodne. Dzięki za zainteresowanie.

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 8 paź 2004, o 11:43

O.k. rozumiem,w każdym razie admin pracuje nad tym i mam nadzieje że sie uda to zrobić, w końcu jest przydatne :mrgreen:

Awatar użytkownika
Maybe
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Maybe » 8 paź 2004, o 23:28

Coś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-a :wink: A w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości :D

Maybe

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 8 paź 2004, o 23:29

Coś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-a :wink: A w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości :D

Maybe
tak? to zobacz ich profile - różne miasta, różne zawody i zainteresowania, daty urodzenia.
Ostatnio zmieniony 8 paź 2004, o 23:31 przez radzio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 8 paź 2004, o 23:30

Nie ,admin to jest admin a The End to The End.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maybe
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Maybe » 8 paź 2004, o 23:34

tak? to zobacz ich profile - różne miasta, różne zawody i zainteresowania, daty urodzenia
Ech, piszesz tak jakbyś nie wiedział, że Internet jest anonimowy. Chcesz być Batmanem? No problem, jeśli ludzie ci uwierzą :D

Maybe

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 8 paź 2004, o 23:37

Coś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-a :wink: A w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości :D ...
:) Jestem na forum dosc dlugo i jesli bys przesledzil posty The End (Hard Core) to bys zobaczyl jaki zrobil postep w ciagu tych kilkunastu miesiecy ciagle sie musi uczyc ale roznica jest ogromna :wink:
:D

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 9 paź 2004, o 07:22

Ech, piszesz tak jakbyś nie wiedział, że Internet jest anonimowy. Chcesz być Batmanem? No problem, jeśli ludzie ci uwierzą :D
Maybe
Ale jaki byłby tego cel? Po co "grać na dwa fronty"?

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 9 paź 2004, o 10:11

Coś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-a :wink: A w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości :D ...
:) Jestem na forum dosc dlugo i jesli bys przesledzil posty The End (Hard Core) to bys zobaczyl jaki zrobil postep w ciagu tych kilkunastu miesiecy ciagle sie musi uczyc ale roznica jest ogromna :wink:
:D
Dziekuje Acek za miłe słowa :564:
Pozatym z tego co wiem admin nie zajmuje się elektroniką :lol:

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 10 paź 2004, o 07:43

Maybe
Jestem jednym z pierwszych zarejestrowanych użytkowników tego forum i zapewniam Cię że są to dwie różne osoby, a co do The End (Hard Core) to faktycznie postępy zrobił duże :) a że jest i chce być aktywny - to nic złego, przecież taka rola moderatora :)

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 10 paź 2004, o 10:47

Widzę że wszyscy pamietają mój stary login :wink:
Co do postępów to może coś tam się poprawiło :D
Po za tym najlepsze jest to, że nie skończyłem żadnej szkoły elektronicznej i jestem tzw. "samoukiem" do wszystkiego dochodzę sam.
Choć powiem że od pewnego momentu zacząłem czytać książki i EP,EdW i wszystko powoli staje się zrozumiałe.
Dziękuje wam za miłe słowa bo już kilka razy zastanawiałem się czy powinienem być tym moderatorem…
P.S. elektronika jest tak obszernym tematem że aż trudnym do pojęcia :)

Awatar użytkownika
Maybe
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Maybe » 10 paź 2004, o 23:42

To prawda... W czymś niestety trzeba się specjalizować. Takie czasy. Dziedzina wiedzy tak obszerna, że nie sposób być alfą i omegą.

Maybe

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”