Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięonline.offline chyba ktoś to wyciął
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Dlaczego zlikwidowano znacznik obecności w sieci. Gdzie widać czy użytkownik jest czy go nie ma (online,offline)????
Dzięki
Dzięki za zainteresowanie. Akurat ta funkcja była moim zdaniem bardzo uzyteczna. Czekam na poprawkę 

dalszy ciąg...
Także o tym pomyślałem, tyle że nie zawsze chce się sprawdzać na głównej stronie. Mianowicie jeśli prowadzę z kimś dyskusję i czytam jego post to wcześniej wiedziałem czy jest on online czy nie. Mogłem wtedy napisać do niego wiadomość i oczekiwać na odpowiedź, a teraz stało się to nie tyle niemożliwe co niewygodne. Dzięki za zainteresowanie.
tak? to zobacz ich profile - różne miasta, różne zawody i zainteresowania, daty urodzenia.Coś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-aA w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości
Maybe
Ostatnio zmieniony 8 paź 2004, o 23:31 przez radzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-aA w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości
...

Dziekuje Acek za miłe słowaCoś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-aA w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości
...
Jestem na forum dosc dlugo i jesli bys przesledzil posty The End (Hard Core) to bys zobaczyl jaki zrobil postep w ciagu tych kilkunastu miesiecy ciagle sie musi uczyc ale roznica jest ogromna
![]()

Pozatym z tego co wiem admin nie zajmuje się elektroniką

Jestem jednym z pierwszych zarejestrowanych użytkowników tego forum i zapewniam Cię że są to dwie różne osoby, a co do The End (Hard Core) to faktycznie postępy zrobił dużeCoś mi się wydaje (śledząc wypowiedzi), że Admin i The End to ta sama o-s-o-b-aA w takim przypadku, faktycznie łatwo sobie przekazywać wiadomości
Maybe

Widzę że wszyscy pamietają mój stary login
Co do postępów to może coś tam się poprawiło
Po za tym najlepsze jest to, że nie skończyłem żadnej szkoły elektronicznej i jestem tzw. "samoukiem" do wszystkiego dochodzę sam.
Choć powiem że od pewnego momentu zacząłem czytać książki i EP,EdW i wszystko powoli staje się zrozumiałe.
Dziękuje wam za miłe słowa bo już kilka razy zastanawiałem się czy powinienem być tym moderatorem…
P.S. elektronika jest tak obszernym tematem że aż trudnym do pojęcia

Co do postępów to może coś tam się poprawiło

Po za tym najlepsze jest to, że nie skończyłem żadnej szkoły elektronicznej i jestem tzw. "samoukiem" do wszystkiego dochodzę sam.
Choć powiem że od pewnego momentu zacząłem czytać książki i EP,EdW i wszystko powoli staje się zrozumiałe.
Dziękuje wam za miłe słowa bo już kilka razy zastanawiałem się czy powinienem być tym moderatorem…
P.S. elektronika jest tak obszernym tematem że aż trudnym do pojęcia