Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Problem z logowaniem

Sławomir Piątek
-
-
Problem z logowaniem

Postautor: Sławomir Piątek » 20 sie 2004, o 20:29

Jestem tu pierwszy raz i się zamotałem z tym logowaniem. Chodzi o to.
że jestem nowym prenumeratorem EP i dostałem kartę członkowską klubu AVT. Wszedłem więc na stronę AVT by zobaczyć strony WWW. Próbowałem się zalogować i nici z tego. Wpisuję numery z tej karty (uwaga: są dwa numery!) i nic z tego - błąd logowania. Wszystkie kombinacje wybrałem i dalej nic - błąd logowania. Pomyślałem sobie, że może hasło mam złe - tylko skąd wziąść prawidłowe? - bo na karcie członkowskiej nic nie pisze (że hasło jest takie a takie) a z prenumeratą nic mi nie przyszło. Wszedłem więc do opcji zmiany hasła i podałem swoje dane i system nie widzi mnie w bazie!. W końcu znalazłem tu formularz rejestracyjny i go wypełniłem (po co, kiedy mam przecież numery z karty ?) Zrozumiałem w końcu, że chodzi tu tylko o dostęp do forum. Jak więc mam się poprawnie zalogować gdy nie mam skąd wziąć
hasła. Pisałem do redakcji maila ale na razie cisza.

Sławek

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 20 sie 2004, o 21:10

Ja hasło dostałem na osobnej kartce wraz z prenumeratą. Ponieważ byłem członkiem klubu zanim AVT wprowadziło logowanie się na stronie, nie mogę powiedzieć ile się czeka an hasło w przypadku nowej prenumeraty. Ale wydaje mi się że w przy następnej przesyłce powinieneś dostać hasło.

Awatar użytkownika
małysz
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: małysz » 23 sie 2004, o 15:08

Witam!
Proponuje kontakt z działem prenumeraty AVT najlepiej telefoniczny. Tam Ci wszystko wyjaśnią.

Sławomir Piątek
-
-

Postautor: Sławomir Piątek » 24 sie 2004, o 19:47

Już się wyjaśniło. Sekretariat AVT sprawę szybko załatwił i przysłał mi to
hasełko. Hasło zwykle dostaje się przy pierwszej prenumeracie (zapłaconej). W moim przypadku było trochę inaczej... ale teraz już wszystko jest ok.

Sławek

Awatar użytkownika
małysz
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: małysz » 24 sie 2004, o 23:20

Witam!
No to super. Wiec życze miłych wrażeń i pożytku z hasła.

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”