Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

znowu źle z EP, nie wychodzi na czas

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:
znowu źle z EP, nie wychodzi na czas

Postautor: areczkas » 10 sie 2004, o 14:15

Witajcie

Pozwolę sobie dołączyć mój głos. W kwietniu zawrzało kiedy EP opóźniła się jak zwykle prenumeratą...teraz jest sierpień, podobno zmienili kolportera czy kogoś tam i co ??? fajnie było przez miesiąc może dwa, ale nieeee przyzwyczajenia są silniejsze. Teraz jest sierpień i znowu nic w skrzynce!!! Do diabła dlugo tak będzie??? Co się u was dzieje ? Nie potraficie być terminowi? inne przygłupie gazetki wychodzą nawet przed miesiącem ale EP jest aż tak orginalna że robi zupełnie na odwrót! Brawo jeszcze może przestańcie wogole się pojawiać..

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 10 sie 2004, o 17:06

Ja dostaje każdego miesiąca między 8 a 13 i wszysto gra.
Po co tyle krzyku?
EP stara się jak może, jeszcze trochę i wszystko się ustabilizuje... :wink:

Marek
-
-

Re: znowu źle z EP, nie wychodzi na czas

Postautor: Marek » 10 sie 2004, o 21:31

Ja tam sierpniowa EP juz mam, poprzednie numery mialem ok polowy miesiaca - wniosek - przyspieszaja :) !

Dowiedzialem sie od kolportera, ze miesicznik nie moze duzego opoznienia nadrobic z miasiaca na miesiac, potrzebuje na to kilku numerow.
...inne przygłupie gazetki wychodzą nawet przed miesiącem...
Czy myslisz, ze dzieki temu sa bardziej aktualne? :wink:

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

jednak jednak

Postautor: areczkas » 10 sie 2004, o 21:54

Fakt jest lepiej, ale w porównaniu do innych gazet to i tak wypada to kiepsko. Poza tym jako prenumerator i 2 letni członek klubu nie zauważyłem wielkiego zaszczytu bycia członkiem, może poza tym iż mogę się logować na www.ep.com.pl co i tak nie wiele mi daje...

Awatar użytkownika
Press
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Press » 10 sie 2004, o 22:59

Ja dostałem dzisiaj, a w kiosku pojawiło się wczoraj. Więc opóźnienie chyba niewielkie. A poza tym wolę dostać gazetę w połowie miesiąca, ale z najnowszymi wiadomościami, a nie z przed 2 miesięcy, byle tylko szybko.

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Hej hej

Postautor: areczkas » 11 sie 2004, o 07:51

Mi wystarczy że będę dostawał na czas. A EP to nie dziennik codzienny czy nawet tygodnik, tutaj informacje tak szybko się nie deaktualizują. Istotna dla mnie jest treść ale i czas świadomość że na początku miesiąca dostanę na pewno EP. No i jeszcze dochodzi sprawa płyt...żenada...

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”