Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPlus dla EP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Zajawka na temat sierpniowego numeru pojawiła się wcześniej na stronie WWW, niż w sklepie, to chyba krok w dobrą stronę.
nic nic
Ja też jeszcze nie dostałem....a już cieszyłem się ze do 5 każdego miesiąca będzie w skrzynce. Jak widać transformacja w kraju jeszcze trwa, a komuchy tylko czychają hehehe
Jest
Oki cofam co powiedziałem...wróciłem do domku i co widzię? EP w skrzynce, jak miło. Tak powinien kończyć się dzień.
wolno za wolno
a więc jednak.... ani dobrze ani źle. Dostałem wczoraj a jednak nie jestem zadowolony. EdW wychodzi ok a EP jak zawsze wolniej znaaacznie woooolniej.
nie mała firma...
wcześniej także były problemy z pocztą, EP powinno coś z tym zrobić...ktoś wcześniej już o tym mówił. Przecież są na to sposoby, tym bardziej, że EP wydawana jest przecież przez korporacje AVT a to nie jest taka mała firma...
Poczta nie się wyślę poleconym
Może i tak, ale czasy komuny dawno się skończyły i takie zachowania są bardzo karygodne...uważam, że powinniśmy o tym głośno mówić!
ech ta poczta
Moimi zdaniem to błędne myślenie, rozumiem że zwykła przesyłka idzie ok 2-3 dni a priorytet 1 dzień. To jest normalna sytuacja,a nie mętne tłumaczenie listonosza....
Co do prorytetu, też z tym róźnie bywa. W zeszłym roku prirytet wychodzący z mojej poczty szedł trzy dni (z Sosnowca do Katowic) a idący tą samą drogą ale w drugą stronę (przychodzący) szedł normalnie 1 dzień.
Osobną sprawą jest traktowanie przesyłek przez Pocztę Polską. Bardzo często zarówno EP, jak i EdW dostaję, delikatnie mówiąc, pogięte
Czasami jest to leekie zagięcie rogów ale pare razy EP dostałem z premedytacją pomniejszoną do formatu A5
, czyli złożoną na poł! Zapewne nie mieściła się w torbie listonoszowi i chiał w ten sposób ułatwić sobie zadanie. Ciekawe, co by było gdybym dostawał EP z płytami CD? Czy byłoby 12 kawałków płyty?
Osobną sprawą jest traktowanie przesyłek przez Pocztę Polską. Bardzo często zarówno EP, jak i EdW dostaję, delikatnie mówiąc, pogięte

Hej hej
!!!! Nie strasz mnie. Ja mam prenumeratę EP z płytami więc zaczynam się bać. Co prawda jeszcze mi nikt tak nie zdewastował gazetki, chociaż mam podobnie jak i u Ciebie. Moja gazeta też nie zawsze wygląda najlepiej więc chyba jesteśmy skazani na takie traktowanie.