Liczy się szczerośćspojrzmy na te dyskusje z innej strony:
1. zazartosc z jaka wszyscy domagaja sie bezplatnego pelnego dostepu do archiwum EP sugeruje. ze jednak jest tam cos wartego uwagi. Mysle ze nie chodzi o pliki typu opis I2S ale o archiwum 2002/2003.
2. skoro o to chodzi to jednak cos w tym EP jest interesujacego o co warto sie bic by dostac to za DARMOCHE, nieprawdaz?
3. Wydawca EP chce przyciagnac do siebie jak najwieksza ilosc proenumeratorow i to nie jest dziwne przynajmniej dla mnie.
4. dosc powszechne jest przekonanie ze wszystko musze dostac za darmoche. Przyklad? prosze bardzo : nie stac mnie na prenumerate za 150PLN i wole te kase wydac na cos innego....ale MUSICIE mi dac bezplatne archiwum bo jak nie to jestescie darmozjady i .....( pzdr dla Czrutka). Typowa logika Kalego ( H. Sienkiewicz W pustyni i w puszczy).
5. tak jest wolny rynek i AVT dziala tak by ten wolny rynek nie zmiotl go z horyzontu.
Pzdr
T.J.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNo i sie wkur...zylem
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
No normalnie zaraz mnie trafi Gratuluje wyczerpujacej odpowiedzi z gory Nastepny ktory przeczytal 2 posty i ledwo wystukal 3 slowa na klawiaturze Chyba sie juz nie dowiem czemu inne dzialy downloadu sa zablokowaneLiczy się szczerość
A tak na marginesie to czy na gorze jest ktos z SLD lub Samoobrony? Jak tak to juz sobie sam wytlumacze wasze ciecia
Ej kolego jaki "następny"?...
Wydaje mi się że napewno czytam więcej postów na tym forum niż Ty....
Spodobała mi się wypowiedź kolegi i dlatego napisałem takiego psta.
Jak już tłumaczyłem wiele razy ja jestem Moderatorem tego forum i ze sprawami działu "download" nie mam nic wspulnego...
Więc wybacz....
P.S. i nie denerwuj się tak tylko zapytaj Admina.
Wydaje mi się że napewno czytam więcej postów na tym forum niż Ty....
Spodobała mi się wypowiedź kolegi i dlatego napisałem takiego psta.
Jak już tłumaczyłem wiele razy ja jestem Moderatorem tego forum i ze sprawami działu "download" nie mam nic wspulnego...
Więc wybacz....
P.S. i nie denerwuj się tak tylko zapytaj Admina.
Jak już się uparliście na kod prenumeraty to dajcie hociaż dla wszystkich prenumeratorów AVT a nie tylko na EP.
A informacje katalogowe przez hasło bez sensu.
Artykuły przez SMS większy sens.
Ale obecnie prenumerator na http://www.avt.com.pl ma dostęp tylko do artykułów z gazety którą kupuje................
Do artykułów z innych gazet z AVT hest przez SMS dobrze na że na 10 ściągnięć.
CO do kataloogowych to wystarczy spojrzeć jak się rozwija katalog na elektrodzie. Albo elnota.
A informacje katalogowe przez hasło bez sensu.
Artykuły przez SMS większy sens.
Ale obecnie prenumerator na http://www.avt.com.pl ma dostęp tylko do artykułów z gazety którą kupuje................
Do artykułów z innych gazet z AVT hest przez SMS dobrze na że na 10 ściągnięć.
CO do kataloogowych to wystarczy spojrzeć jak się rozwija katalog na elektrodzie. Albo elnota.