Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięElektronika Praktyczna 2002 roku w formacie pdf
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Napisz maila do działu prenumaraty.No zamowilem prenumerate i co mam teraz zrobic, zeby otrzymac numer i haslo?[/list]
Jak otrzymałem pierwszy numer EDW, która ma również serwis tylko dla prenumeratorów to zwróciłem się poprzez email o hasło dostępu i je otrzymałem, przy zamawianiu prenumeraty EP od razu w uwagach dopisałem prośbę o podanie hasła dostępu zobaczymy czy otrzymam z pierwszym numerem majowym.
Mogą pojawiać się drobne problemy z logowaniem dla prenumatorów, wdrożenie takiego systemu jest troszkę kłopotliwe i jeżeli nie zajmuje się tym jedna osoba, to pojawią się znaczne opóźnienia dopóki nie złapie się kogoś za pysk.
Mam pewną koncepcje dla EP aby w każdym numerze drukować zdrapkę a pod nią kod, ten kod umożliwiałby pobranie np. 10 plików z bazy dla prenumatorów. W ten sposób można by było wypromować samo czasopismo a nie tylko prenumatorów.
Mam pewną koncepcje dla EP aby w każdym numerze drukować zdrapkę a pod nią kod, ten kod umożliwiałby pobranie np. 10 plików z bazy dla prenumatorów. W ten sposób można by było wypromować samo czasopismo a nie tylko prenumatorów.