Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
No dla mnie też różowy to coś nie pasuje...różowy jest cukierkowo-pretensjonalny i wygląda zbyt teatralnie...... a myślałem, że ranga będzie różowa
a poza tym w różowym mi nie bardzo...
tasza
zaczynam się niepokoić.......w tym specjalnie zrobiona dla Taszy.
Jestem w trakcie robienia tych rang...
Friend to ranga specjalna i zostanie przyznana tym którym to się nalezy - jeszcze pomyślę nad tym co i jak...A ranga Friend dla kogo?
Zamiast SB?
Propo nowego wyglądu rang - jak chcesz, dla mnie obecne są lepsze
1. Przywykłem do starychFriend to ranga specjalna i zostanie przyznana tym którym to się nalezy.A ranga Friend dla kogo?
Zamiast SB?
Propo nowego wyglądu rang - jak chcesz, dla mnie obecne są lepsze
Myślę, że te rangi są lepsze, bo pokazują raczej aktywność.
A co Ci się w nich nie podoba?
Popsuł się. Trzeba operowaćEndwiem co sie stalo z Twoim licznikiem
Właśnie...sama forma okraglosci tez mi sie podobala
Owszem, owszem, lepsze moim zdaniemsam pomysl z staly bywalec lub spec od wzmacniaczy byly super
Brawo!wszystkich nas laczy pasja elektroniki i nie powinnismy sie wzajemnie atakowac tylko wspolnie rozkoszowac sie poznawaniem nowej o niej wiedzy
Ja wyłącznie subtelnie sygnalizujęale jesli komus sie cos nie spodoba to nie trzeba od razu robic tragedi (glowa do gory)
Ale Ty malkontent jestes, normalnie.... Jak Ci smutno, to proponuje seteczke..... uuups, do 18. nie sprzedaja (przynajmniej nie powinni)1. Przywykłem do starych
2. Stare są dla mnie czytelniejsze
3. Nie są takie smutne
I tak zrobisz co uważasz za lepsze
Które rangi miałeś na myśli?tylko kilku ktore byly takie sobie Exclamation (wedlug mojej skromnej opini)
Spokojnie, z czasem pewnie też zostaniesz wyróżniony.I znikło mi wyróżnienie... dobra, jakoś przeżyję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości