Co do opcji znaków specjalnych to... myślałem już nad tym dawno i dawno też rozmawiałem o tym z adminem... może wasze wypowiedzi go zmobilizują

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Już sam licznik postów i ranga "stały bywalec" bardzo tutaj niektórych boli więc w sumie masz rację. Na moim forum ilość postów danego użytkownika nie jest wyświetlana, tak samo jak nie ma żadnych rang. Wszyscy są równi. Po co niektórzy mają wyć z zazdrości czy też czuć się nadluźmi bo ma 100 czy 200 "pomógł" i wyśmiewać się z tych co mają mniej. Atmosfera na forum powinna być przyjazna i każdy powinien mieć poczucie równości. A nie wytykać sobie wzajemnie każdy z liczników czy rangę.W dodatku uważam, że coś takiego mogłoby "podzielić" użytkowników, mieć niekożystny wpływ na atmosferę na forum.
To świetnie, bo już miałem zacząć Cię obserwować i kasować tzw. spamPs. Byłem wczoraj na czacie i się wygadałem za wszystkie czasy. Postaram się więcej nie spamerzyć, spamerować, produkować spam - nie wiem jak się to pisze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości