"Aby wziąć udział w konkursie należy do dnia 31 marca 2012 r. wypełnić ankietę i udzielić odpowiedzi na pytanie"
Odpowiedzi udzieliłem, ale ankiety nie ma. Czy w tej sytuacji wezmę udział w konkursie?
PozdrA
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięznowu ankieta
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Jacek Bogusz
- -
- Kontaktowanie:
Re: znowu ankieta
Administrator strony wykonał formularz konkursowy w oparciu o ankietę normalnie dołączaną do numeru EP, stąd może takie nieszczęśliwe sformułowanie. Ankieta tym razem zawiera jedno pytanie i to na dodatek "wolne", do wpisania odpowiedzi. Nie czepiaj się słów . Jeśli wypełniłeś ankietę, to weźmiesz udział w konkursie. Mam jednak tę "złą wiadomość", że zgłoszeń jest naprawdę sporo!
Nie chciałem się czepiać słów, a raczej upewnić. Bo Rigol piechotą nie chodzi A że sporo zgłoszeń - zdziwiłbym się gdyby było mało. 20 lat temu wygrałem Atari w ankiecie miesięcznika "Pan", więc może szczęście znów się uśmiechnie. Dzięki za odpowiedź.
Może przynudzam z tą ankietą, ale maj się zmierzcha, a ankieta na stronie ciągle dotyczy kwietniowej EP.
PozdrA
PozdrA