Wygląda mi to na oszustwo i próbę wyłudzenia haseł, proszę coś z tym zrobić.Witam
Chciałbym poinformować, że obecnie trwają zaawansowane prace przy portalu WWW Elektroniki Praktycznej (ep.com.pl) mające na celu całkowitą przebudowę serwisu, aby dostosować go do dzisiejszych standardów. Aktualny layout portalu jest przestarzały i wymaga nie tylko odświeżenia, ale również zaimplementowania wielu poprawek, które ułatwią naszym użytkownikom nawigacje po nim. Jednocześnie postanowiliśmy zaktualizować forum EP, które od dłuższego czasu „żyło swoim życiem” i przenieść wszystkie posty na do nowszej wersji phpBB.
W tym miejscu chciałbym się zwrócić z prośbą do moderatorów o pomoc, oczywiście w miarę możliwości, przy raportowaniu błędów, które mogą pojawić na przeniesionym forum. Naszym informatykom udało się zaimportować bazę, ale dopóki się nie sprawdzimy, nie będziemy w 100% pewni, że wszystko działa jak należy.
Nowy tymczasowy adres portalu to www.nowa.ep.com.pl – tak, jak pisałem wyżej, trwają prace wykończeniowe i niebawem uruchomimy nowy serwis.
Nowy tymczasowy adres forum to www.forum.nowa.ep.com.pl. Prosiłbym o zalogowanie się na swoje konto, sprawdzenie uprawnień, i generalnie w miarę możliwości sprawdzenie wszystkich narzędzi jakimi posługuję się moderator. Błędy mogą się pojawić w różnych okolicznościach i dlatego im więcej osób wykonana kilka prostych czynności (założenie tematu, usuwanie wątków, dodawanie załączników itd..) tym łatwiej namierzymy potencjalne błędy. Pozostaje jeszcze kwestia poprawności przeniesionych danych i w zasadzie tylko najbardziej aktywni użytkownicy będą mogli to zweryfikować. Wykryte problemy prosiłbym zgłaszać bezpośrednio do mnie - na adres: mpieniazek@elektronikaB2B.pl.
Bardzo liczę na pomoc w tej sprawie i oczywiście w ramach podziękowań za współpracę przy rozwiązywaniu problemów przygotujemy dla Państwa darmowe roczne prenumeraty, zestawy startowe oraz kity AVT. Zależy nam, aby społeczność zebrana wokół EP nie odczuła dyskomfortu w związku z przebudową serwisu.
Michał Pieniążek
redaktor prowadzący portal www.ep.com.pl
Jeżeli jednak to prawda, to jestem zawiedziony, bo mam awersję do przenosin forów na nowsze silniki, forum ep chodzi świetnie i po co to zmieniać?