Witam,
od dluższego czasu zastanawia mnie jeden fakt dotyczący ceny EP Plus, dokładnie chodzi mi o to dlaczego czasopismo w którym większość artykułów jest swoistą ofertą, reklamą jest tak drogie? Pomysł wydania EP Plus, uważam, za trafiony, tylko wolałbym, żeby artykuły były redagowane bardziej "praktycznie".
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięEP Plus - Power LED - uwagi
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam!
Sprawa jest prosta: w przypadku elementow tak oczywistych jak LED-y chcemy pokazac w EP+ mozliwosci oferowane przez rynek. Jezeli uwzanie przeczytac artykuly, to poza ofertami mozna sporo sie dowiedziec o technologii chlodzenia, zasilania i optyce, czyli wszystkim co dotycyzy LED-ow mocy.
Znacznie bardziej praktyczny byl zeszyt o wyswietlaczach, bo nie bylo innego sposobu pokazania cech sterownikow stosowanych w modulach.
Cena zeszytu jest rzecza wzgledna - przypomina, ze prenumeratorzy maja 50% znizki.
;-)
Pzdr
PZb
Sprawa jest prosta: w przypadku elementow tak oczywistych jak LED-y chcemy pokazac w EP+ mozliwosci oferowane przez rynek. Jezeli uwzanie przeczytac artykuly, to poza ofertami mozna sporo sie dowiedziec o technologii chlodzenia, zasilania i optyce, czyli wszystkim co dotycyzy LED-ow mocy.
Znacznie bardziej praktyczny byl zeszyt o wyswietlaczach, bo nie bylo innego sposobu pokazania cech sterownikow stosowanych w modulach.
Cena zeszytu jest rzecza wzgledna - przypomina, ze prenumeratorzy maja 50% znizki.
;-)
Pzdr
PZb
Skoro LEDy są elementami tak oczywistymi to po co wydawać o nich specjalny zeszyt.
Artykuły są raczej luźno związane z tematem, takie ogólnikowe dywagacje pisane na siłę i objętość. Wydaje mi się, że EP powolutku umiera, a te wydawnictwa to tylko przedśmiertne konwulsje. Za 26 zyli zapoznałem się z ofertą rynkową firm które i tak za to zapłaciły,
bardzo dziękuję.
Artykuły są raczej luźno związane z tematem, takie ogólnikowe dywagacje pisane na siłę i objętość. Wydaje mi się, że EP powolutku umiera, a te wydawnictwa to tylko przedśmiertne konwulsje. Za 26 zyli zapoznałem się z ofertą rynkową firm które i tak za to zapłaciły,
bardzo dziękuję.
zwykłe standardowe diody Φ3mm i Φ5mm moze sa i oczywistymi elmentami, ale nowo - powstałe LED mocy nie sa elementami banalnymi. Sterownie, chłodzenie itpSkoro LEDy są elementami tak oczywistymi to po co wydawać o nich specjalny zeszyt.
Wszsytko co sie urodziło niestety powoli umiera, bo wieczne nic nie jest w realnym swiecie. Przepowiadnie przyszłości dotyczcej czegokolwiek jest zajeciem dośc ryzykownym, bo prawdopodobieństwo pomyłki jest sporeWydaje mi się, że EP powolutku umiera, a te wydawnictwa to tylko przedśmiertne konwulsje.