Jestem czytelnikiem Elektroniki Praktycznej i od jakiegoś czasu biorę udział w konkursach jakie pojawiają się na stronie głównej EP.
Konkursy sie pojawiają , rozwiązania ludzie wysyłają , no ale już rozwiązań konkursów brak .
Kiedy i gdzie mozna się spodziewać odpowiedzi na konkursy ze strony głównej ??
Pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonkursy na stronie EP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Już za chwilę... Już niebawem
Cierpliwości...
.
.
.
.
.
.
.... Już są
(na stronie głównej EP)
--
MDz
Cierpliwości...
.
.
.
.
.
.
.... Już są
(na stronie głównej EP)
--
MDz
Hmm... moze skozystam z okazji, choc temat niezupelnie konkursowy, ale dotyczy terminow.
Czy dalo by sie cos zrobic, zeby informacje o ciekawych wydazeniach pojawialy sie z nieco wiekszym wyprzedzeniem.
Moze nie w ostatnim, ale przedostatnim wydaniu byl proponowane nawet ciekawe szkolenia. Jest jednak cos co mnie normalnie rozbilo. Terminy zgloszen byly do np. 10 kwietnia, podczas gdy EP (prenumerata) dotarla do mnie 15-17-go ;/
I nie jest to pojedynczy przypadek, zdazalo sie tak juz, nie jestem jednak w stanie teraz podac dokladnych przykladow.
Akurat tym razem i tak nie moglbym wziac udzialu, jednak czasem propozycje sa nawet kuszace, byc moze nawet warte by rozwazyc przebycie tych 500-700 km do Warszawy czy Krakowa (lub 150 do Wrocka - o ile sie trafi).
Czy dalo by sie cos zrobic, zeby informacje o ciekawych wydazeniach pojawialy sie z nieco wiekszym wyprzedzeniem.
Moze nie w ostatnim, ale przedostatnim wydaniu byl proponowane nawet ciekawe szkolenia. Jest jednak cos co mnie normalnie rozbilo. Terminy zgloszen byly do np. 10 kwietnia, podczas gdy EP (prenumerata) dotarla do mnie 15-17-go ;/
I nie jest to pojedynczy przypadek, zdazalo sie tak juz, nie jestem jednak w stanie teraz podac dokladnych przykladow.
Akurat tym razem i tak nie moglbym wziac udzialu, jednak czasem propozycje sa nawet kuszace, byc moze nawet warte by rozwazyc przebycie tych 500-700 km do Warszawy czy Krakowa (lub 150 do Wrocka - o ile sie trafi).