Przyszlo mi na myśl, że ciekawie byłoby utworzyc takie forum na ktory mozna napisać bezkarnie coś spoza elektroniki, słowem na każdy temat
Jednak chcę poznać opinię użytkownikow, co Wy na to, chcecie nowe forum "Hydepark" ??
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPropozycja nowego forum "Hydepark"
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
A mnie sie pomysł podoba, nie wszyscy to lamusy co siedzą tylko nad układzikami i cos dłubią, kto chce to sobie wejdzie do hydeparka jak bedzie miał ochote i lubi coś takiego, jak nie to nikt nikogo nie zmusza, niech sobie siedzi dalej z lutownicą. I co z tego że jest mnustwo tego jak bedzie 2 w 1. Jak już bedzie to forum to chetnie zaglądne i coś dodam od siebie.
Moderacja jest na każdym z for druga sprawa to, że nie da sie caly dzień siedzieć na forum i czakać aż ktoś coś napisze, wiec reakcje nie są natychmiastoweJeśli to ma być miejsce gdzie użytkownicy będą sobie ubliżać to jestem przeciw. Jeśli nie - lekka moderacja - to czemu nie.
O ubliżaniu napewno nie ma mowy