Witam Serdecznie
Czy ktoś z was posiada w/w spis wszystkich artykułów które ukazały się w konkretnych latach na łamach EP ??
Coś ala archiwum na stronie tylko sam spis w formacie .doc, .xls ??
Pozdrawiam
Josep
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSpis tytułów atykułów itp. EP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam !
Swego czasu napisałem sobie kiedyś taki program, który w swej bazie zawierał spis tytułów czasopism elektronicznych które posiadałem. Jeśli komuś się przyda taki program to załączam w załączniku. Aktualnie program zawiera:
- wszystkie artykuły w Praktycznego Elektronika
- artykuły z Elektroniki Praktycznej od 5/97
- wszystkie artykuły z Elektronika Hobby (kiedyś taki był )
- niektóre aktykuły z Radioelektronika
Programiku tego używam cały czas i jest on naprawdę mi bardzo pomocny, nie muszę przewalać stosów gazet aby znaleźć interesujący mnie artykuł.
Pozdrawiam.
Swego czasu napisałem sobie kiedyś taki program, który w swej bazie zawierał spis tytułów czasopism elektronicznych które posiadałem. Jeśli komuś się przyda taki program to załączam w załączniku. Aktualnie program zawiera:
- wszystkie artykuły w Praktycznego Elektronika
- artykuły z Elektroniki Praktycznej od 5/97
- wszystkie artykuły z Elektronika Hobby (kiedyś taki był )
- niektóre aktykuły z Radioelektronika
Programiku tego używam cały czas i jest on naprawdę mi bardzo pomocny, nie muszę przewalać stosów gazet aby znaleźć interesujący mnie artykuł.
Pozdrawiam.
- Załączniki
-
- Kce.rar
- Katalog Czasopism Elektronicznych
- (368.95KiB)Pobrany 451 razy