Hej! Od pewnego czasu (chyba odkąd zmieniłem adres e-mail, tak mi się wydaje ) dostaję za dużo maili typu "Powiadomienie o odpowiedzi...". O co chodzi, bo takich maili mam więcęj niż odpowiedzi . Czy ktoś jest wstanie wyjaśnić tą anomalię?
Pozdr.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięWysyp maili...
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
Mam włączone śledzenie odpowiedzi w tych topicach, w których głos zabierałem . Ale dziwię się, bo maili mam więcej, niż odpowiedzi! Po za tym, gdy pocztę miałem na wp, to mail z powiadomieniem przychodził raz, nawet, gdy odpisało parę osób, a teraz tak jakby na każdą odpowiedź nowy mail . Kolejny mail z powiadomieniem przychodził dopiero, gdy pojawiły się nowe, nie przeczytane przezemnie, odpowiedzi w danym topicu... Teraz wszystko jest popieprzone .
Pozdr.
Pozdr.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
oj robicie problem z niczego
wystarczy zobaczyć na poczcie jakie do jakich tematów odnoszą się maile i na spokojnie wejśćna forum i sobie poczytać a maile swoją drogą skasować. Przecież nie musisz na wszystkiem linki wchodzić aby sprawdzić co się pojawiło, szczególnie kiedy prowadziłeś z kimś dyskusję bo maili będziesz miał od zatrzęsienia.
I tak na forum będziesz i tak...każdy tutaj wraca, to jak choroba jak nałóg, ja się wciągnąłem już dawno i z tym nie walczę ( bo to miły nałóg- jedyny jaki mam )
wystarczy zobaczyć na poczcie jakie do jakich tematów odnoszą się maile i na spokojnie wejśćna forum i sobie poczytać a maile swoją drogą skasować. Przecież nie musisz na wszystkiem linki wchodzić aby sprawdzić co się pojawiło, szczególnie kiedy prowadziłeś z kimś dyskusję bo maili będziesz miał od zatrzęsienia.
I tak na forum będziesz i tak...każdy tutaj wraca, to jak choroba jak nałóg, ja się wciągnąłem już dawno i z tym nie walczę ( bo to miły nałóg- jedyny jaki mam )