A ja nie rozumiem po co nam kolejny licznik...
Co do opcji znaków specjalnych to... myślałem już nad tym dawno i dawno też rozmawiałem o tym z adminem... może wasze wypowiedzi go zmobilizują
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięopcja podziękowań za pomoc w profilu
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Zagadzam się z The Endem. Myślę, że wystarczą w zupełności rangi użytkowników - one w większości wypadków mówią same za siebie; po za tym nadaje je The End, więc wszystko jest OK . Nie wiem, czemu taki licznik miałby służyć; trochę mi to przypomina wyczytywanie w kościołach (tak jak to się czasem niestety dzieje), kto ile dał kasiory po kolędzie, czy kiedy tam... Fuuu... W dodatku uważam, że coś takiego mogłoby "podzielić" użytkowników, mieć niekożystny wpływ na atmosferę na forum. Chyba sami powinniśmy wyślić troszeczkę swoje szare komórki i stwarzać własne zdanie o danym użytkowniku czytając jego posty, a nie... . Tak jak już powiedziałem - jestem na nie. <- i mam nadzieję, że nie zostanę za to przez większość z Was wyklnięty.
Pozdr.
P.S.
A może licznik "wkurzył"?
Pozdr.
P.S.
A może licznik "wkurzył"?
Już sam licznik postów i ranga "stały bywalec" bardzo tutaj niektórych boli więc w sumie masz rację. Na moim forum ilość postów danego użytkownika nie jest wyświetlana, tak samo jak nie ma żadnych rang. Wszyscy są równi. Po co niektórzy mają wyć z zazdrości czy też czuć się nadluźmi bo ma 100 czy 200 "pomógł" i wyśmiewać się z tych co mają mniej. Atmosfera na forum powinna być przyjazna i każdy powinien mieć poczucie równości. A nie wytykać sobie wzajemnie każdy z liczników czy rangę.W dodatku uważam, że coś takiego mogłoby "podzielić" użytkowników, mieć niekożystny wpływ na atmosferę na forum.
Liczniki są i bedą, to samo rangi.
A to, ze jedni mają więcej a drudzy mniej postów wynika z ich aktywności na forum, nie są to wyścigi... choć niektórzy chcą za wszelką cenę mieć dużą ilośc postów...
Jest to dla mnie niezrozumiałe i dziwne...
Na forum jest jak jest, każde forum ma swoje zasady i każdy admin ustawia to jak mu sie podoba lub jak zdecydują o tym userzy forum.
U nas jest jak jest i tak pozostanie a ranga specjalna pozostanie na zawsze tylko dla nielicznych i aktywnych userów naszego forum.
A to, ze jedni mają więcej a drudzy mniej postów wynika z ich aktywności na forum, nie są to wyścigi... choć niektórzy chcą za wszelką cenę mieć dużą ilośc postów...
Jest to dla mnie niezrozumiałe i dziwne...
Na forum jest jak jest, każde forum ma swoje zasady i każdy admin ustawia to jak mu sie podoba lub jak zdecydują o tym userzy forum.
U nas jest jak jest i tak pozostanie a ranga specjalna pozostanie na zawsze tylko dla nielicznych i aktywnych userów naszego forum.
Sprawa jasna
Nie obstaję mocno za dodatkowym licznikiem, więc jeśli miało by to poróżnić niektórych z nas to lepiej jak go nie będzie- po prostu ja o tym tak nie myślałem, i nie przyszło mi do głowy że co niektórzy tak osobiście odbierają jakieś tam liczniki...
Pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam
///////////////
LICZNIKI POZDROWIEŃ W POŚCIE : 3
NAJAKTYWNIEJSZY USER POZDRAWIACZ: areczkas
Nie obstaję mocno za dodatkowym licznikiem, więc jeśli miało by to poróżnić niektórych z nas to lepiej jak go nie będzie- po prostu ja o tym tak nie myślałem, i nie przyszło mi do głowy że co niektórzy tak osobiście odbierają jakieś tam liczniki...
Pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam
///////////////
LICZNIKI POZDROWIEŃ W POŚCIE : 3
NAJAKTYWNIEJSZY USER POZDRAWIACZ: areczkas
Ostatnio zmieniony 18 sty 2006, o 09:05 przez areczkas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Ja też jestem przeciw temu licznikowi. Przecież i bez niego niektórzy nabijają posty( tak jak futrzaczek2 - chyba go znacie?), a ten licznik tylko by pogorszył sprawę. Ale nie jestem pewien, czy wypowiedź spamera będzie brana pod uwagę
Ps. Byłem wczoraj na czacie i się wygadałem za wszystkie czasy. Postaram się więcej nie spamerzyć, spamerować, produkować spam - nie wiem jak się to pisze
Ps. Byłem wczoraj na czacie i się wygadałem za wszystkie czasy. Postaram się więcej nie spamerzyć, spamerować, produkować spam - nie wiem jak się to pisze
To świetnie, bo już miałem zacząć Cię obserwować i kasować tzw. spamPs. Byłem wczoraj na czacie i się wygadałem za wszystkie czasy. Postaram się więcej nie spamerzyć, spamerować, produkować spam - nie wiem jak się to pisze
Zresztą mam nadzieję, że czat pomaga Ci się wygadać i nie będe musiał interweniować