Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięElektroda łamie prawa autorskie!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
Ponowne publikacje materiałów z EP -bez zgody ELEKTRONIKA PRAKTYCZNA!!
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 01#1683001
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 01#1683001
- Załączniki
-
- elek.zip
- (252.79KiB)Pobrany 245 razy
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, o 12:49 przez Angels Back, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -
re
przecież wiadomo ze władze elektrody wiedzą o tym-i jak zwykle wywiną się sianem ze nie zauważyli -a moderatorów było jak psóf -ale jakbyś zaklął to ban .
sitwa
sitwa
Re: re
Mi tam nic nie jest wiadomo czy ktoś "z góry" wie o takich postach od razu...przecież wiadomo ze władze elektrody wiedzą o tym-i jak zwykle wywiną sie sianem ze nie zauważyli -a moderatorów było jak psóf -ale jakbyś zaklął to ban .
sitwa
Napisałem tam na forum, że to nie jest lagalne i żeby później elektroda.pl przez nich nie miała nieprzyjemności.
P.S. No za zaklęcie ban się należy, chyba że ja coś nakląłem to mnie wywalą
-
- -
-
- -
re
albo poszły do podziemia.......ROTFLZ tego co widziałem, to załączniki już zniknęły
No się rozumieGdyby ktoś to raportował to zniknęły by wcześniej....
Przy tej ilości postów trudno wszystko od razu wyłapać.
Wiadomo, elektroda to ogromy portal i ogromne forum, pewnie trudno tego wszystkiego dopilnować.
Być może.albo poszły do podziemia.......ROTFL
Ważne, że już tego tam nie ma i nie będzie nieprzyjamności
P.S. Swoją drogą...tacy userzy na elektrodzie powinni być ostrzegani i powinno byc ogłoszenie przyklejone.
Wydaje się, że takie akcje mogą być wręcz notoryczne...
Wystarczy, że "ktoś" będzie obserwował elektrodę pod tym względem...
re
myślę że a raczej jestem pewny to nie przypadek...........ocenę pozostawmy redakcji EP
Uruchomilem wyszukiwarke i wpisalem wizja i tak przyklad tematu : "Wizja TV, Cyfra+" i pytanie jak "grzebac" w tunerach.. hm pewnie po to zeby program wewnetrzny poprawiac, a nie tak jak sugeruje temat lamac zabezpieczenia.. teraz wpisuje "rozkodowywania" i mamy temat: "Radioodbiorniki samochodowe" i cytat: "Szukam wszelkich informacji na temat rozkodowywania radii samochodowych..." (hm pewnie wszyscy zlodzieje sie ciesza ze taka informacja jest latwo dostepna) coz wszystko zgodnie z prawem. Wyszukiwarka fajna sprawa .. mozna wpisac slowo "elka", "elce" zeby wiedziec kto radzi szukac na "elce" wśrod informacji które ponoc lamia prawa autorskie, a nia na forum EP. Zacznijcie od wlasneg forum sprzatanie, zanim zaczniecie ujadac na inne.. elektroda lamie prawa autorskie, a wy na swoim forum to niby nie??
Zapewno chodzi mu o to : viewtopic.php?t=9479
Nie wydaje mi się, aby cokolwiek w tym poscie było nielegalne. Samo "grzebanie w tunerze" jeszcze o niczym nie świadczy. Ja ostatnio ze swojego trochę kurzu wygrzebałem, to tez pewnie nielegalne
Nie wydaje mi się, aby cokolwiek w tym poscie było nielegalne. Samo "grzebanie w tunerze" jeszcze o niczym nie świadczy. Ja ostatnio ze swojego trochę kurzu wygrzebałem, to tez pewnie nielegalne
re
widać reakcję z za miedzy jakiś zagubiony administrator,moderator???,cóż sie dziwić....widocznie tak mam być..... znajdź jaki kolwiek artykuł łamiacy prawa autorskie Tu na Forum,chyba że w ramach współpracy nam pomożecie zamiescić taki plik
niemniej Forum EP nie pozwoli na takie publikacje -bez zgody Redakcji EP
niemniej Forum EP nie pozwoli na takie publikacje -bez zgody Redakcji EP
Ostatnio zmieniony 2 sie 2005, o 22:33 przez PICIA, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak ...ktoś nastąpił na odcisk Wielkiej Elektrodzie Jeżeli sie nie poprawicie (poprawimy) to Wielka Elektroda rozpedzi to całe forum EP na cztery wiatry......... Zacznijcie od wlasneg forum sprzatanie, zanim zaczniecie ujadac na inne.. elektroda lamie prawa autorskie, a wy na swoim forum to niby nie??
re
prostuję-niemają te osoby nic wspólnego ze soba.czy wystarczy??