Przecież ja w Krakowie kupiłem tą EP w dniu 11.10.2004, chyba patrzysz nie na tym stoisku to nie są artykuły monopolowe (bez urazy) tylko czasopisma.
A jeżeli chodzi o EP i kioski, to wszędzie mówią że jeszcze nie ma, ale żaden sprzedawca nie powie, że on nigdy nie sprzedawał EP. Twierdzenie ma mocne dowody na N.Kleparzu są dwa kioski blisko siebie, w jednym z nich jeszcze nie ma, a w drugim zawsze możesz już kupić.
Szukajcie a znajdziecie ?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięDlaczego WWW.EP.COM.PL jest taka jaka jest
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
No i znów widzę trzeba ponowić niechlubny wątek olewania przez EP swojej strony.
Jest 5 maja a w tgz. zapowiedziach ciągle wisi i straszy kwietniowe wydanie EP.
Dlaczego?? kto za to odpowiada?? zdejmijcie te zapowiedzi albo zacznijcie o nie dbać do diabła. Skoro są to niech będą zapowiedziami.
Szkoda gadać, dziadostwo się szerzy i dąży do nieskończoności.
Jest 5 maja a w tgz. zapowiedziach ciągle wisi i straszy kwietniowe wydanie EP.
Dlaczego?? kto za to odpowiada?? zdejmijcie te zapowiedzi albo zacznijcie o nie dbać do diabła. Skoro są to niech będą zapowiedziami.
Szkoda gadać, dziadostwo się szerzy i dąży do nieskończoności.
Bo pewnie nikt sie tym nie przejmuje przyklad blad do tej pory nie poprawiony i taki sam blad juz byl w przeszlosci
Raz bylem mile zaskoczony ale to pewnie wyjatek ktory juz sie nie powtorzy
Raz bylem mile zaskoczony ale to pewnie wyjatek ktory juz sie nie powtorzy
Zastanawia mnie też że "ONI" mimo tego że to czytają siedzą jak myszki i się nie odezwą.
Nic na swoją obrone nie mają do powiedzenia? no bo i co tu mówić. Lanie z góry do dołu na czytelnika, co za kraj co za obyczaje co za lud.
Siemanko.
[ Dodano: 01-06-2005, 13:09 ]
No i jak nie pociągnąć tego wątku skoro znów jest to samo co miesiąc a żaden z NICH odpowiedzialnych za ten stan rzeczy się nie wypowie. Mówię oczywiście o zapowiedzi następnego numeru na stronie EP. Myślałem że chociaż na dzień dziecka będzie niespodzianka a tu znów kupa, znów w nowym miesiącu straszy stara okładka. Co to wszystko ma znaczyć?? dlaczego np. EdW potrafi dać zapowiedź numeru z dwumiesięcznym wyprzedzeniem!! a EP nie może. No nie rozumiem.
Nic na swoją obrone nie mają do powiedzenia? no bo i co tu mówić. Lanie z góry do dołu na czytelnika, co za kraj co za obyczaje co za lud.
Siemanko.
[ Dodano: 01-06-2005, 13:09 ]
No i jak nie pociągnąć tego wątku skoro znów jest to samo co miesiąc a żaden z NICH odpowiedzialnych za ten stan rzeczy się nie wypowie. Mówię oczywiście o zapowiedzi następnego numeru na stronie EP. Myślałem że chociaż na dzień dziecka będzie niespodzianka a tu znów kupa, znów w nowym miesiącu straszy stara okładka. Co to wszystko ma znaczyć?? dlaczego np. EdW potrafi dać zapowiedź numeru z dwumiesięcznym wyprzedzeniem!! a EP nie może. No nie rozumiem.