Postautor: Piotr » 16 lis 2004, o 16:20
[quote="Maybe"]>Niedokladnie cytujesz, dlatego wyciagasz bledne wnioski. Przeczytaj jeszcze raz, zrozum i sprostuj.
> Bardzo ciesz mnie to, ze tak doskonale sobie radzisz. Szkoda jednak, ze znowu nie doczytales do konca. [/quote]
Za stary już jestem na takie "przepychanki". Panie Piotrze, naprawdę tak trudno przyznać się do "chochlika" i pośmiać się wspólnie z nami?
>> Nie zamierzam sie przepychac, ale zwrocic Twoja uwage na to, ze niedokladnie cytujac (ulatwie Ci: pominales slowo "on" w cytacie, dzieki czemu jest tak zabawny jak sugerujesz, ale nie ma to NIC wspolnego z rzeczywistoscia) falszujesz cudze intencje, a to nie jes fair. Nie jest to wiec kwestia chochlika lecz Twojej niedokladnosci.
Każdemu się zdarza, tylko ten, co nic nie robi, to się nie myli. Nie trzeba od razu kąsać i gryźć.
>> W przeciwienstwie do Ciebie dokladnie przeczytalem recenzje i do tego znam ksiazke, o ktorej piszesz, moge wiec "kasac" tepiac pieniactwo. Ty nie przeczytales dokladnie i - jak wnioskuje - nie widziales ksiazki na oczy, ale nie przeszkadza Ci to w pisaniu takich radosnych "nie-gryzacych" kawalkow.
M.in. po zdolności do śmiania się z samego siebie poznaje się klasę człowieka, jego samoocenę.
Kwestię użyteczności artykułu o aplikacji pozostawiam do oceny innym. Dla mnie .... szkoda słów.
>> Jak zwykle, wszystkich majacych cos do powiedzenia w elektronice, goraco zapraszam na lamy EP. Po czynach ich poznacie, nie po slowach ;-))
Na tym koncze ten niepotrzebny watek.
Pzdr
PZb