I co z tym on i off line???
Tyle rzeczy zostało usprawnionych na nowym forum. Zniesiono HP,MP,EXP...zmieniono system zegarowy na 24 godzinny, a on i off line nie wprowadzono chociaż się tego domagam z całych sił.
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś za tym malutkim dodatkiem tęskni i zechce się przyłączyć do apelu. Może wreszcie administratorzy zwrócą swoje wielkie oblicze na ten problem.
Dzieki.

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięON, OFFLINE- strasznie tego barkuje - proszę o apel
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
APEL
Dzięki!!! Proszę o jeszcze parę głosów!

Re: ON, OFFLINE- strasznie tego barkuje - proszę o apel
Dziwne bo pisałem Ci rano na GG że admin nad tym pracuje a Ty niepotrzebnie w sumie rozpoczynasz temat który jest...po co?I co z tym on i off line???
Tyle rzeczy zostało usprawnionych na nowym forum. Zniesiono HP,MP,EXP...zmieniono system zegarowy na 24 godzinny, a on i off line nie wprowadzono chociaż się tego domagam z całych sił.
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś za tym malutkim dodatkiem tęskni i zechce się przyłączyć do apelu. Może wreszcie administratorzy zwrócą swoje wielkie oblicze na ten problem.
Dzieki.