Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

logowanie do download na EP

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-
logowanie do download na EP

Postautor: Wojtek » 27 cze 2004, o 06:43

Proszę o wyjaśnienie czy coś się zmieniło na stronie EP w dziale download, bo nie mogę się zalogować, (proszę tylko nie pisać o dużych i małych literach :) ) ten sam numer prenumeraty avt przysłało mi i na EP i na EDW do tej pory działało mi dla obu pism teraz tylko mogę korzystać z download EDW. Prenumeratę mam opłaconą.

Awatar użytkownika
Admin
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: Admin » 28 cze 2004, o 14:50

Byl problem z aktualizacja bazy, ale juz dziala ;)

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 28 cze 2004, o 16:28

Faktycznie już jest OK :) Przed chwilą również dostałem maila z wyjaśnieniem z AVT - dział prenumeraty - widać że AVT zaczyna dbać o klientów :)

Vinnic
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Vinnic » 28 cze 2004, o 17:40

Ja jestem prenumeratorem tylko EdW i moje hasło nie działa na EP. Czy muszę też być prenumeratorem EP. Może dla prenumeratorów obu pism jest jakieś wspólne hasło?

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 28 cze 2004, o 17:44

Ja jestem prenumeratorem tylko EdW i moje hasło nie działa na EP. Czy muszę też być prenumeratorem EP. Może dla prenumeratorów obu pism jest jakieś wspólne hasło?
Z tego co wiem musisz być prenumeratorem również EP, bo tak to masz dostęp do download dla EDW i jest dostępne na avt.

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”