Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

moj obrazek

Awatar użytkownika
gruszek
-
-
moj obrazek

Postautor: gruszek » 22 maja 2004, o 12:47

dlaczego nie moge ustawic sobie obrazka (tego ktory wyswietla sie pod nickiem)????
czy to przez to ze zarejestrowalem sie daaaawno temu??

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 5 cze 2004, o 10:30

Ja rowniesz nie jestem w stanie zamiescic swojego Emblematu (avatar). :( Jedynie dziala opcja z galerii. Lub cos zle robie. :oops:
Czy mogby ktos powiedziec jak to zrobic? Np Wojtek ma swoj. A Aleksander Zawada mial kiedys taki duuuuuzy i po tym jak ktos go poprosil to zrobil mniejszy. W profilu jest podane:
... Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 110 pikseli, wysokość większa niż 110 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB.
Czy obrazek ma byc w formacie bmp czy jpg? Obie opcje probowalem i nic :cry: Czy ktos moze podac metode? Bo na admina nie ma co liczyc?

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 5 cze 2004, o 15:28

(...) Czy obrazek ma byc w formacie bmp czy jpg? Obie opcje probowalem i nic :cry: Czy ktos moze podac metode? Bo na admina nie ma co liczyc?
Ja mam obrazek jako gif i mieszczę się w limicie wyznaczonym przez admina. Wysyłałem go ze swojego komputera. Jeżeli teraz się nie da tego zrobić to coś podejrzewam że jest to wynikiem zabezpieczeń jakie admin porobił w wyniku "buga" związanego z zamieszczaniem obrazków na forum, dlatego między innymi nie można załączać żadnych schematów.

Jurek Szczesiul
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Jurek Szczesiul » 5 cze 2004, o 15:43

.. Jeżeli teraz się nie da tego zrobić to coś podejrzewam że jest to wynikiem zabezpieczeń jakie admin porobił w wyniku "buga" związanego z zamieszczaniem obrazków na forum, dlatego między innymi nie można załączać żadnych schematów.
Może loodzie jakieś paskudztwa pchali ? ;-))

Regards Jurek S.

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 5 cze 2004, o 16:03

:) Thx Wojtek za info probowalem z gif ale nici :cry: :cry: :cry:

Moze faktycznie ten moj obrazek jest tak oblesny :wink:

Ale skoro sie nieda to dlaczego ktos tego nie napisze? Dlaczego wszystko jest nie dopracowane rozumie jakby to bylo strona jakis nastolatek o lalkach barbie to moglo by cos nie dzialac a przeciesz to strona miedzy innymi o programowaniu cpu?

Moze to da cos do myslenia komu trzeba i jak powinna wygladac strona :wink:

http://barbie.everythinggirl.com/

Sanjuro
-
-

Postautor: Sanjuro » 6 cze 2004, o 22:22

Na moje oko to EP upada :( szkoda bo byla dobra gazeta (kiedys :( ). Moje posty zostaly bez odpowiedzi, nawet sklep avt cos sie robi coraz ubozszy i nawet nikt nie raczy odpowiadac na pytania (no dobra jeden z redaktorow mi niedawno odpowiedzial na maila :) chyba CUD).

Awatar użytkownika
gruszek
-
-

Postautor: gruszek » 7 cze 2004, o 11:08

ja sie poddalem (oni chyba na to liczyli;) i jak widac wybralem logo z galerii, moze mnieje efektowne ale mniej stresow przy wstawiani u hyhyh ;]

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 7 cze 2004, o 20:49

Na moje oko to EP upada :( szkoda bo byla dobra gazeta (kiedys :( ). Moje posty zostaly bez odpowiedzi, nawet sklep avt cos sie robi coraz ubozszy i nawet nikt nie raczy odpowiadac na pytania (no dobra jeden z redaktorow mi niedawno odpowiedzial na maila :) chyba CUD).
Jestem Ciekawy co sie dzieje. Bo jak ja napisalem moj pierwszy post to sam admin mi odpisal. Np tematy poruszane na forum byly potem rozwiniete i publikowane w Ep. A teraz niema admina nawet Piotr sie gdzies zawieruszyl czyli moze jest tak jak Ty uwazasz :?

Wiem jak sie musisz czuc bo kupiles gazete tam napisali ze mozesz z korzystac z pomocy na net i jak chcesz to zrobic to figa z makiem. Niby powinien byc kontakt redakcji z czytelnikami a wyglada na to ze oni (jak napisal gruszek) sobie a my sobie. A najgorsze jest to ze jak ktos sie raz zrazi to potem dlugo trzeba pracowac by ten ktos zmienil zdanie. Nawet w sprawie tego banalnego postu nikt sie nie kwapi by cos powiedziec np ze bedzie "po wakacjach" ale nie wiadomo ktorego roku :wink:
Ostatnio zmieniony 7 cze 2004, o 20:55 przez ACeK, łącznie zmieniany 1 raz.

Sanjuro
-
-

Postautor: Sanjuro » 7 cze 2004, o 20:54

Otoz to. Nic dodac nic ujac. Czasami moderator stara sie bronic redakcje i admina, ale na tym sie konczy :(

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 15 cze 2004, o 18:34

Słuchajcie to że nie można mieć OBRAZKA(avatar) niestety jest spowodowane pewnym problemem technicznym i z czasem zostanie naprawione.
Cierpliwości panowie :wink:
Otoz to. Nic dodac nic ujac. Czasami moderator stara sie bronic redakcje i admina, ale na tym sie konczy
Nikogo nie bronie...tylko wypowiadam się dlatego że naprawde zrobiła się przesada z tym jakie to EP nie jest złe... :(

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”