Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięmoj obrazek
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
dlaczego nie moge ustawic sobie obrazka (tego ktory wyswietla sie pod nickiem)????
czy to przez to ze zarejestrowalem sie daaaawno temu??
czy to przez to ze zarejestrowalem sie daaaawno temu??
Ja rowniesz nie jestem w stanie zamiescic swojego Emblematu (avatar). Jedynie dziala opcja z galerii. Lub cos zle robie.
Czy mogby ktos powiedziec jak to zrobic? Np Wojtek ma swoj. A Aleksander Zawada mial kiedys taki duuuuuzy i po tym jak ktos go poprosil to zrobil mniejszy. W profilu jest podane:
Czy mogby ktos powiedziec jak to zrobic? Np Wojtek ma swoj. A Aleksander Zawada mial kiedys taki duuuuuzy i po tym jak ktos go poprosil to zrobil mniejszy. W profilu jest podane:
Czy obrazek ma byc w formacie bmp czy jpg? Obie opcje probowalem i nic Czy ktos moze podac metode? Bo na admina nie ma co liczyc?... Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 110 pikseli, wysokość większa niż 110 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB.
Ja mam obrazek jako gif i mieszczę się w limicie wyznaczonym przez admina. Wysyłałem go ze swojego komputera. Jeżeli teraz się nie da tego zrobić to coś podejrzewam że jest to wynikiem zabezpieczeń jakie admin porobił w wyniku "buga" związanego z zamieszczaniem obrazków na forum, dlatego między innymi nie można załączać żadnych schematów.(...) Czy obrazek ma byc w formacie bmp czy jpg? Obie opcje probowalem i nic Czy ktos moze podac metode? Bo na admina nie ma co liczyc?
-
- -
- Kontaktowanie:
Thx Wojtek za info probowalem z gif ale nici
Moze faktycznie ten moj obrazek jest tak oblesny
Ale skoro sie nieda to dlaczego ktos tego nie napisze? Dlaczego wszystko jest nie dopracowane rozumie jakby to bylo strona jakis nastolatek o lalkach barbie to moglo by cos nie dzialac a przeciesz to strona miedzy innymi o programowaniu cpu?
Moze to da cos do myslenia komu trzeba i jak powinna wygladac strona
http://barbie.everythinggirl.com/
Moze faktycznie ten moj obrazek jest tak oblesny
Ale skoro sie nieda to dlaczego ktos tego nie napisze? Dlaczego wszystko jest nie dopracowane rozumie jakby to bylo strona jakis nastolatek o lalkach barbie to moglo by cos nie dzialac a przeciesz to strona miedzy innymi o programowaniu cpu?
Moze to da cos do myslenia komu trzeba i jak powinna wygladac strona
http://barbie.everythinggirl.com/
Jestem Ciekawy co sie dzieje. Bo jak ja napisalem moj pierwszy post to sam admin mi odpisal. Np tematy poruszane na forum byly potem rozwiniete i publikowane w Ep. A teraz niema admina nawet Piotr sie gdzies zawieruszyl czyli moze jest tak jak Ty uwazaszNa moje oko to EP upada szkoda bo byla dobra gazeta (kiedys ). Moje posty zostaly bez odpowiedzi, nawet sklep avt cos sie robi coraz ubozszy i nawet nikt nie raczy odpowiadac na pytania (no dobra jeden z redaktorow mi niedawno odpowiedzial na maila chyba CUD).
Wiem jak sie musisz czuc bo kupiles gazete tam napisali ze mozesz z korzystac z pomocy na net i jak chcesz to zrobic to figa z makiem. Niby powinien byc kontakt redakcji z czytelnikami a wyglada na to ze oni (jak napisal gruszek) sobie a my sobie. A najgorsze jest to ze jak ktos sie raz zrazi to potem dlugo trzeba pracowac by ten ktos zmienil zdanie. Nawet w sprawie tego banalnego postu nikt sie nie kwapi by cos powiedziec np ze bedzie "po wakacjach" ale nie wiadomo ktorego roku
Ostatnio zmieniony 7 cze 2004, o 20:55 przez ACeK, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchajcie to że nie można mieć OBRAZKA(avatar) niestety jest spowodowane pewnym problemem technicznym i z czasem zostanie naprawione.
Cierpliwości panowie
Cierpliwości panowie
Nikogo nie bronie...tylko wypowiadam się dlatego że naprawde zrobiła się przesada z tym jakie to EP nie jest złe...Otoz to. Nic dodac nic ujac. Czasami moderator stara sie bronic redakcje i admina, ale na tym sie konczy