Prosze naprawic

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Gdzie to widziałeś Czarutku? który załącznik?Najprawdopodobniej Łaskawy Admin musi być wyjątkowo zajęty innymi, ważniejszymi sprawami, które przeszkadzają Mu w skutecznym rozwiązaniu tego problemu. Na pewno jakieś próby już poczynił, bo przecież gdzieś komuś udało się załącznik położyć.
Mi również bardzo zależy na tej funkcji, ale chyba nie mamy wyjścia, musimy uzbroić się w jeszcze większą cierpliwość.
Gdyby ktoś jeszcze tak zrozumiał mojego posta, to wyjaśniam:Nie wiem skąd jesteś i nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, ale Admin jest z Warszawy, a dla warszawiaków 'burak' to poważne ubliżenie... Nie sądzę, aby on tak kogoś gdziekolwiek publicznie nazwał.
Brak załączania plików naprawdę nie jest aż tak ważny, żeby mu ubliżać.
Lepiej skasować tego 'buraka' i w ogóle zapomnieć o sprawie...
Ale w tym wypadku przcież wina nie leży po stronie użytkowników tylko po stronie forum. Nieznam się na tym. A moze ktos powiedzieć czy wogóle kiedyś uda się to włączyć:? Skoro na innych forum działa to dlaczego tu nie moze... off topick czesto sie zdarza ze zalaczniki nie moga byc wyslane od userow dlatego ze ich porxy,,albo konfiguracja routera nie pozwala na wyslanie duzych plikow przez po danym porcie , wtedy pomaga ;] dobry proxxy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości