Witam,
Pierwszy post i od razu problemy
Nie udzielam się poza PW, ale śledzę forum/stronę ep od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że właściciel lub administrator o niej kompletnie zapomniał.
1. Na forum pojawiają się posty spamerskich botów i nikt z tym nic nie robi. To przykład:
viewtopic.php?f=38&t=23184
Jest tego całkiem sporo.
2. Wyszukiwarka (w górnej, centralnej części strony) nie działa. Pojawia się błąd 404 i tyle
3. Jak już wspomniano w innym wątku Archiwum EP przestało działać. Żadnej informacji. We wspomnianym wątku też żadnej odpowiedzi ze strony administracji forum
4. Nie działa wysyłanie poczty na serwisy takie jak hotmail.com i podobno kilka innych.
Nie mogłem się zarejestrować gdyż nie otrzymywałem maila potwierdzającego. Dopiero mail do administratora forum (nie łatwo było go znaleźć) z prośba o interwencję pomógł. Nie rozumiem problemu z mailami. W dzisiejszych czasach takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Nie wiadomo ile osób nie może się przez to zarejestrować.
5. O jakiejkolwiek moderacji nie wspomnę wątków.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProblemy na stronie i forum EP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: Problemy na stronie i forum EP
Radzę się do t6akiego traktowania przyzwyczaić, albo zmienić forum. Są wątki dotyczące forum, czy AVT w ogóle, i na nich również stosuje się metodę "olewnictwa praktycznego". To forum to zło konieczne - a przynajmniej tak można odbierać ten stan rzeczy.Mam wrażenie, że właściciel lub administrator o niej kompletnie zapomniał.
Jak zwykle ktos na forum dziala po cichu Juz dziala archiwum oraz naprawiona zostala wyszukiwarka
Może się samo naprawiło...Jak zwykle ktos na forum dziala po cichu Juz dziala archiwum oraz naprawiona zostala wyszukiwarka
Bo spam nadal wisi i cieszy oczy: viewtopic.php?f=38&t=23184
Samo to się nic nie robi. Dziś w czynie społecznym napisałem do Administratora strony i zadziałało.Jak zwykle ktos na forum dziala po cichu Juz dziala archiwum oraz naprawiona zostala wyszukiwarka
Dziękujemy!
Szkoda tylko, ze dopiero interwencja użytkownika u "szczytu władzy" musiała nastąpić, by coś się zmieniło.
I to też nie do końca. Spam jak był tak jest - a gdzie moderatorzy? A czemu brak zainteresowania na bieżąco tym co na forum się dzieje?
Pisałem w poprzednim poście: "To forum to zło konieczne - a przynajmniej tak można odbierać ten stan rzeczy." jak dotąd nie mam podstaw by zmienić zdanie.
Szkoda.
I to też nie do końca. Spam jak był tak jest - a gdzie moderatorzy? A czemu brak zainteresowania na bieżąco tym co na forum się dzieje?
Pisałem w poprzednim poście: "To forum to zło konieczne - a przynajmniej tak można odbierać ten stan rzeczy." jak dotąd nie mam podstaw by zmienić zdanie.
Szkoda.