Witam
Chciałbym prosić Was o pomoc w sprawie materiałów do nauki języka VHDL. Która z książek okazała sią najbardziej pomocna Waszym zdaniem? Którą możecie polecić? Będe wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Marek
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMateriały do VHDL
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
Hmm... tej syntezy z WKiŁ nie widziałem, dziwne bo przeglądałem wszystkie możliwe jakiś rok temu - może mi umknęła. Odnośnie Skahilla to też się do niej przymierzałem, narazie jednak tylko pobieżnie przejrzana.
Polecam za to Układy programowalne w VHDL - Marka Zwolińskiego - tylko jak teraz kupować to wydanie 2-gie (3-go chyba jeszcze nie planuja). Trochę dziwnie napisana, ale dość pełna pozycja.
Polecam za to Układy programowalne w VHDL - Marka Zwolińskiego - tylko jak teraz kupować to wydanie 2-gie (3-go chyba jeszcze nie planuja). Trochę dziwnie napisana, ale dość pełna pozycja.
Jeśli nie masz problemów z językiem angielskim, to polecam ten tutorial:
Aldec Evita
Skondensowana wiedza w przystępnej formie (i za darmo).
Aldec Evita
Skondensowana wiedza w przystępnej formie (i za darmo).