WITAM!
MAM PYTANKO - CZY ZAGLĄDA TUTAJ CZASEM KTOS,KTO PROGRAMUJE W ASEMBLERZE PROCESORY TMS 320C2XXX ?
MOZE KTOS BYŁBY ZAINTERESOWANY WSPÓŁPRACĄ?, WYMIANĄ DOŚWIADCZEŃ. ITP.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięTMS 320F243
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
No gdzie jak gdzie...
...ale na stronie Analoga nie powinno być nic do tych układów. To są kości Texasa.
Witam
Od dłuższego czasu przymierzam sie do tych procków i bardzo miło z powodu twego postu (nareszcie ktoś kto zjoł sie tms-ami)
Nie bede ci pewnie w stanie za wiele pomóc bosam dopiero sie teoretycznie przygotowuje i raczej zaczne zabawe z tymi prockami w C a dokładnie w Code Composer (posiadam TMS320f241) ciekawie uposarzonego
Nie wiem wogule jak sklecic do tego jakis programator do Fleshowania. Moze masz ten problem rozwiązany to ja bym chetnie skorzystał (jakis schemacik czy coś) Wiem ze to ISP ale nie wiem jak to ma wygładac z orginalnego programu do flashowania po zatym wszędzie piszą o Jtag-u czy da sie bez tego?
Bede bardzo wdzieczny za nawiązanie kontaktu
pozdrawiam deo$eg
Od dłuższego czasu przymierzam sie do tych procków i bardzo miło z powodu twego postu (nareszcie ktoś kto zjoł sie tms-ami)
Nie bede ci pewnie w stanie za wiele pomóc bosam dopiero sie teoretycznie przygotowuje i raczej zaczne zabawe z tymi prockami w C a dokładnie w Code Composer (posiadam TMS320f241) ciekawie uposarzonego
Nie wiem wogule jak sklecic do tego jakis programator do Fleshowania. Moze masz ten problem rozwiązany to ja bym chetnie skorzystał (jakis schemacik czy coś) Wiem ze to ISP ale nie wiem jak to ma wygładac z orginalnego programu do flashowania po zatym wszędzie piszą o Jtag-u czy da sie bez tego?
Bede bardzo wdzieczny za nawiązanie kontaktu
pozdrawiam deo$eg