Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięprocesory DSP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
-
- -
Cześć poszukuję jakiegoś kursu programowania procesorów DSP. możecie mnie naprowadzić na jakąś stronkę w internecie lub artykół w którymś z czasopism Elektronice praktyczne czy EdW lub jakiejś innej. Mam oprogramowanie Visual DSP++ firmy Analog Devices i procesor ADSP-26061
A to co Ci forumowa Mistrzyni Tasza* odpowiedziala nie wystarczy... ???
Myslisz ze jak napiszesz to raz jeszcze w innym dziale to cos zmieni ??
*) W powyzszym nie ma zadnej zlosliwosci w stosunku do Taszy, podziwiam to ze Jej sie chce az tak niektorym pomagac (a i niejednokrotnie tez kozystam z tego co napisala). A ta informacja jest, zeby mi sie jakis moderator (na mysli mam "Piotra") nie przyczepil - jak to ostatnio do kogos w podobnym watku.
Myslisz ze jak napiszesz to raz jeszcze w innym dziale to cos zmieni ??
*) W powyzszym nie ma zadnej zlosliwosci w stosunku do Taszy, podziwiam to ze Jej sie chce az tak niektorym pomagac (a i niejednokrotnie tez kozystam z tego co napisala). A ta informacja jest, zeby mi sie jakis moderator (na mysli mam "Piotra") nie przyczepil - jak to ostatnio do kogos w podobnym watku.