Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSzukam informacji na temat AT90S2313
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
hej mam taki problem choziaz nie powinno go byc mam napisac prace dyplomowa na taki temat "rodzina procesorów avr 90s2313" moglby mi ktos podeslac jakies adresy stron na ten temat albo wqogole jakies prace z gory dzienki bo to jest problemik dla mnie taki dosc duzy
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, o 20:51 przez krakol, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: 90s2313 auuuuuu Pomożcie!!!!!!
90S2313 to nie rodzina a konkretny układ mikrokontrolera z rodziny AVR to tak na marginesie, pewnie chodzi o przedstawienie rodziny AVR na przykładzie AT90S2313.hej mam taki problem choziaz nie powinno go byc mam napisac prace dyplomowa na taki temat "rodzina procesorów avr 90s2313" moglby mi ktos podeslac jakies adresy stron na ten temat albo wqogole jakies prace z gory dzienki bo to jest problemik dla mnie taki dosc duzy narq pozdro all the people:))))
Proponuję stronę www.atmel.com tam jest mnóstwo informacji na temat mikrokontrolerów AVR i również tego AT90S2313, tyle że wszystko w języku angielskim, jeżeli jest to problem to proponuję zakup książki "Mikrokontrolery AVR w praktyce" J. Dolińskiego.
Skombinuj sobie książkę "mikrokontrolery avr" ta z AVT tam znajdziesz wszystkie potrzebne ci informasje no i polecam technikalia z kursu edw "Mikroprocesorowa Ośla Łączka"
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, o 20:52 przez Czajnik, łącznie zmieniany 1 raz.