Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięczy ktos napisze oprogramowanie do kitu ?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
Zakupilem w avt kit Sterownik napędu CD-ROM AVT 5078 uklad dziala ale ...procek sie wiesza ..albo blednie wyswietla albo cus ... tak czy siak uklad od poczatku odmawial wspolpracy ... no i pytanko ktos pokusil by sie o napisanie popawnie dzialajcego softu ? albo potrafil by mi wyluskac z kodu zrudlowego kawalki odpowiadajace za poczatek oddtwzania koniec itd http://www.ep.com.pl/pobierz.php?id=144

BTW warto czytac forum bo mozna uniknac niespodzianek

bo po 1 nie wiedzilem ze jest cos takiego jak kit edw (ten sterownik)
2 bo myslalem ze to co sprzedaje edw jest w jakims stopniu sprawdzene i mozna na tym polegac (ze ep nie sprzedaje kitu w postaci kitu )
a czemu ja mam sie tlumaczyc z tego ze zakupilem kit ktory jak sie okazuje nie dziala ..mozna by go juz nie sprzedawac albo dac ostrzezenie ze to nie jest dopracowane urzadzenie ;/
2 bo myslalem ze to co sprzedaje edw jest w jakims stopniu sprawdzene i mozna na tym polegac (ze ep nie sprzedaje kitu w postaci kitu )
a czemu ja mam sie tlumaczyc z tego ze zakupilem kit ktory jak sie okazuje nie dziala ..mozna by go juz nie sprzedawac albo dac ostrzezenie ze to nie jest dopracowane urzadzenie ;/
... a czemu ja mam sie tlumaczyc z tego ze zakupilem kit ktory jak sie okazuje [fade]nie dziala[/fade]

BTW Wadliwy kit jest z Ep a nie z EdW