Mam notebooka bez lpt. Czy programator BASCOM'a pójdzie na konverterze usb ->lpt ?
Czy ktoś to już testował.
Wiem na przykładzie konvertera usb -> com ,że nie obsługuje on wszystkich programów.
A jak jest w tym przypadku ?
K.Krzysztof
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProgramator ISP na USB/lpt
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
-
- -
-
- -
Witam.
Dziękuję bardzo za chęć pomocy, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Mam i używam na kompie stacjonarnym programator isp/lpt . Mam również notebooka ale jak to w życiu bywa , czegoś mu brakuje. Brakuje mu lpt.
I stąd moje pytanie, czy typowy prosty programator isp/lpt będzie prowidłowo działał na łączu usb z wykorzystaniem prostego (30 - 45 zł) konvertera usb -> lpt dostępnego w handlu.
Krzysztof
Dziękuję bardzo za chęć pomocy, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Mam i używam na kompie stacjonarnym programator isp/lpt . Mam również notebooka ale jak to w życiu bywa , czegoś mu brakuje. Brakuje mu lpt.
I stąd moje pytanie, czy typowy prosty programator isp/lpt będzie prowidłowo działał na łączu usb z wykorzystaniem prostego (30 - 45 zł) konvertera usb -> lpt dostępnego w handlu.
Krzysztof