Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięBascom za 199zł - czy to mozliwe?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
Czy ktos sprawdzal rekalmowanego Bascoma za 200 zł? Czy to jakas lewizna? Czemu AVT sprzedaje Bascoma za 500 zł a ci drudzy za 200? Czy ktos to sprawdzal? Moze sie da taniej? )
Szac
XilXil
Szac
XilXil
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, o 21:16 przez XilXil, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czy to mozliwe?
Przeczytaj na www.btc.pl szczegóły dotyczące tej oferty to będziesz wiedział dlaczego taniej, według mnie nie jest to żadna "lewizna" tylko dobra oferta.Czy ktos sprawdzal rekalmowanego Bascoma za 200 zł? Czy to jakas lewizna? Czemu AVT sprzedaje Bascoma za 500 zł a ci drudzy za 200? Czy ktos to sprawdzal? Moze sie da taniej? )
Szac
XilXil
Da się jeszcze taniej bo za 29 EU prosto u Marka Albertsa, jest to oferta dla polskich studentów. Gdzieś tu na forum już ten temat był poruszany - viewtopic.php?t=3 . Z tym że większy kłopot z realizacją płatności. Różnica wychodzi ok. 60 zł między ofertą BTC a tą o której piszę..... • program wynikowy nie może być większy od 8 kB, czyli można za jego pomocą pisać programy dla wszystkich mikrokontrolerów AT90S, ATmega8/8L, ATmega8515/8515L, a także wszystkich pozostałych ATmega przy założeniu, że program nie będzie większy niż 8 kB,
• instalacja jest możliwa wyłącznie na polskiej wersji Windows (strona kodowa 48, Windows w wersji od 98 w górę) ....
W BTC kupowałem książki i również płytki do zestawów uruchomieniowych, kontakt jest b. dobry i realizacja szybka - ja polecam. Nie widzę w ofercie BTC nic podejrzanego wręcz odwrotnieCzytalem na btc, ale wydalo mi sie o troche podejrzane :-> Kupowales cos u nich? Wiedza co to gwarancja itp.?
Poza tym czy uwazasz ze 8k wystarczy do "srednich" projektow? Chce i boje sie, a dwie stowy piechota nie chodza.
Szac
XilXil
Co do 8k przecież to wystarczy na wszystkie avr-y z seri AT90S i kilka ATmega gdyż i tak więcej nie pomieszczą (przeglądnij dane z http://www.atmel.com/dyn/products/datas ... ily_id=607), a "poważniejsze" projekty np. na ATmega 128 (128KB) to myślę że chyba lepiej w C pisać .
8kilo to dużo !?
Chyba przesadzasz że 8k kodu a zwłaszcza w Bascomie to tak dużo, mnie udało Ci się rozbawić