witajcie.
mam bascoma w wersji 1.11.7.3 jest to wersja po uaktualnieniu, ale jak chce go uruchomić to wywala mi bląd: No license found. jak klikne OK to pokazuje się nasępny komunikat: Uruchomienie pliku BASC-AVR.DLL jest niemożliwe, sprawdź plik, aby rozpoznać problem.
Co mam zrobić?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięproblem z uruchomieniem bascoma avr w wersji 1.11.7.3
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
Re: problem z uruchomieniem bascoma avr w wersji 1.11.7.3
A czy wcześniej miałes pełną wersje czy DEMO?witajcie.
mam bascoma w wersji 1.11.7.3 jest to wersja po uaktualnieniu, ale jak chce go uruchomić to wywala mi bląd: No license found. jak klikne OK to pokazuje się nasępny komunikat: Uruchomienie pliku BASC-AVR.DLL jest niemożliwe, sprawdź plik, aby rozpoznać problem.
Co mam zrobić?
Jeśli DEMO to wszystko jasne
Wersja którą uaktulaniłes jest pełną wersją i do jej działania potrzebny jest plik licencji Bscavrl.dll
Re: problem z uruchomieniem bascoma avr w wersji 1.11.7.3
A czy wcześniej miałes pełną wersje czy DEMO?witajcie.
Co mam zrobić?
Jeśli DEMO to wszystko jasne
Wersja którą uaktulaniłes jest pełną wersją i do jej działania potrzebny jest plik licencji Bscavrl.dll