jestem zapalonym fanem muzyki metalowej.
Mój skromny zestaw gitarowy to domowy piecyk Kustom`a oraz gitara Washburn X30.
Czy ktoś z własnego doświadczenia może polecić jakiś przester do wykonania we własnym zakresie, brzmiący podobnie jak gitara Glenna Tiptona z Judas Priest czy Wolfa Hoffmanna z Accept? Chętnie bym coś złożył

Pzdr

Mimo że mam piecyk 10W
  Mimo że mam piecyk 10W  Heavy Metal (oryginał) ma kolega i też jest fajny. Ibaneza słyszałem na koncercie, podskoczyłem do gitarszysty i zapytałem co to za przester stąd wiem. Ale mnie się ciut mniej podoba. A jakich efektów używa Judas Priest to pojęcia nie mam, ale Metal Zone powinien Cię zadowolić. Najlepiej sie przeskocz do sklepu z efektami, pobaw się nimi i spisuj nazwy;) I szukaj na necie schematów.
  Heavy Metal (oryginał) ma kolega i też jest fajny. Ibaneza słyszałem na koncercie, podskoczyłem do gitarszysty i zapytałem co to za przester stąd wiem. Ale mnie się ciut mniej podoba. A jakich efektów używa Judas Priest to pojęcia nie mam, ale Metal Zone powinien Cię zadowolić. Najlepiej sie przeskocz do sklepu z efektami, pobaw się nimi i spisuj nazwy;) I szukaj na necie schematów.