Witam szanownych forumowiczów. Składam (a właściwie dopiero będę, gdyż dopiero zamówiłem płytki) stację meteorologiczną wg kitu AVT5060.
Jest co lutować . Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym (jakby nie było) dość skomplikowanym urządzonkiem ?? Czytałem o nim, ma nawet możliwość rozbudowy o anemometr - może się ktoś o to pokusił ?? A może jest jakiś problem z zakupem części...??
Służę swoją pomocą w doświadczeniach z elektroniką, sprzęcie komputerowym. Pozdrawiam.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięDomowa stacja meteorologiczna AVT 5060
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
W sumie racja, generalnie zrobiłem wywiad i ze smutkiem muszę przyznać, że pewnie będę miał problem z ADE7759, ale jestem dobrej myśli. Bardzo mi na tym urządzeniu zależy, gdyż pozwala nie tylko zorientowac się o parametrach pogody ale również może związany z tym nastrój niektórych osób.... Pozdrawiam.