Gdzie znajde wsad do tego kiu bo w dziale "DOWNLOAD" to można sobie szukać do bólu.
Do redakcji i admina stonki czy nie mozna by materiałów dodatkowych uporządkowac jakoś logiczniej np: po numerach kitu czytez w inny czytelniejsz sposób bo ilekroc szukam coś w tym dziale to jest to co najmniej denerwujące.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKIT AVT 583 Amplituner z RDS-em
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
JAK WIDZE NIKT Z REDAKCJI NIE MA OCHOTY WYPOWIEDZIECC SIE W TYM TEMACIE.
JA JEDNAK MAM JESCZE DO DODANIA ŻE NIE TYLKO DO TEGO KITU NIE MOŻNA ZNALEŚĆ WSADU KAKICH KITÓW JEST WIECEJ A PRZESZUKAŁEM DZIAŁ "DOWNLOAD"I FORUM. JEST TO DLA MNIE CONAJMNIEJ SYTUACJA ANORMALNA.
ZASTANAWIA MNIE PO CO JEST DZIAŁ DOWNLOAD SKORO MOŻNA W NIM ZNALEŚĆ WYRANE WSADY DO UKŁADÓW A NIE WSZYSTKIE.
ZAPRASZAM INNYCH FORUMOWICZÓW DO WYPOWIEDZI NA TE JAKBY NIE BYŁO POWIĄZANE ZE SOBĄ KWESTIE
JA JEDNAK MAM JESCZE DO DODANIA ŻE NIE TYLKO DO TEGO KITU NIE MOŻNA ZNALEŚĆ WSADU KAKICH KITÓW JEST WIECEJ A PRZESZUKAŁEM DZIAŁ "DOWNLOAD"I FORUM. JEST TO DLA MNIE CONAJMNIEJ SYTUACJA ANORMALNA.
ZASTANAWIA MNIE PO CO JEST DZIAŁ DOWNLOAD SKORO MOŻNA W NIM ZNALEŚĆ WYRANE WSADY DO UKŁADÓW A NIE WSZYSTKIE.
ZAPRASZAM INNYCH FORUMOWICZÓW DO WYPOWIEDZI NA TE JAKBY NIE BYŁO POWIĄZANE ZE SOBĄ KWESTIE