Witam!
Szukałem i pisałem na róznych forach o moim problemie, jednak nikt nie był w stanie mi pomoc dopoki nie trafilem na pewne forum, gdzie przez jednego z userow zostałem skierowany na ciekawy szprzęt, a mianowicie AVT973 A .
Moj problem tyczy się se k510i, który w standardzie ma tylko 28 mb wolnego miejsca i nie ma slotu na karty zewnętrzne.
Szukałem jakiegos urządzenia, które pozwoli mi przesłac dane (np zdjęcia, filmiki itp.) z telefonu na kartę pamięci.
Chciałem by to wyglądało mniej więcej w ten sposob wedlug schematu:
TELEFON KOMORKOWY + KABEL USB + kARTA PAMIĘCI
To teoretycznie moze i jest mozliwe jednak w praktyce niczego nie daje bo potrzebne jest urządzenie sterujące. Trochę poczytałem i urządzenie AVT973 A ma mozliwosc przenoszenia plikow z aparatow cyfrowych, urządzen mp3, mp4 na karty pamięci.
I właśnie tu nasuwa się moje pytanie: Czy AVT973 A potrafi to zrobic w przypadku telefonu komorkowego?

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj się[SE k510i] Czy mozna podłączyć AVT973 A?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy