Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Kit AVT-869 Zamek szyfrowy z jednym przyciskiem

biniu
-
-
Kit AVT-869 Zamek szyfrowy z jednym przyciskiem

Postautor: biniu » 10 wrz 2006, o 11:32

Witam,

Czy ktoś składał Kit AVT-869 Zamek szyfrowy z jednym przyciskiem
Męczę się z nim od kilku tygodni, bo okazuje się, iż nie dosyć że płytka drukowana ma niewłaściwe "podłączenie" ścieżek do wyprowadzeń elementów (co kosztowało mnie koniecznością wymiany spalonych elementów - 12zł) to na dodatek jeszcze elementy z oryginalnego zestawu są nieodpowiednie (koszt 3zł) - za co ja dałem 98zł to ja nie wiem :-(

To chyba jest jakiś kiczowaty kit, w internecie nikt nic o nim nie pisze, a nawet AVT nie chce odpisać na mój e-mail w tej sprawie!
Co mnie podkusiło aby kupić to "badziewie" to ja nie wiem =(

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym kitem, aby ustrzec mnie przed kolejnymi pułapkami i kosztami ich naprawy?
Albo chociaż czy ktoś powie mi: dlaczego rezystora R4 nie ma na schemacie i w wykazie elementów, a jest na płytce drukowanej oraz do czego służy wyjście CON4 - na schemacie jest ale nie jest nigdzie opisane!

Help Me!

Pozdrawiam
Łukasz
Ostatnio zmieniony 29 paź 2006, o 12:50 przez biniu, łącznie zmieniany 1 raz.

Piotr
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Piotr » 27 wrz 2006, o 22:44

Sugestia: zamiast sie "desperowac" skontaktuj sie z serwis@avt.pl.
Pzdr
PZb

biniu
-
-

Postautor: biniu » 28 wrz 2006, o 07:24

Sugestia: zamiast sie "desperowac" skontaktuj sie z serwis@avt.pl.
Pzdr
PZb
Jak już pisałem wyżej próbowałem kontaktu: "nawet AVT nie chce odpisać na mój e-mail w tej sprawie!" mają mnie w du... znaczy nic nie odpisali !!!
Spróbuję jeszcze raz ale pewnie i tak to nic nie da ...

Wróć do „Kity AVT”