Witam
chcialbym sie tylko podzielic uwaga,poniewaz zauwazylem ze inni rowniez mieli problem z tym programatorkiem.do tego mam plytke uruchomieniowa AVT 992 . problem polegal na tym,ze ponyprog,avrisp i inne programy nie widzialy ani programatora ani procka. jak sie doczytalem, mozna programator klasyfikowac jako stk200/300, po zmudnych poszukiwaniach w internecie okazalo sie ze inne programatorki maja na wyjsciu LPT dodatkowo dwa mostki-czyli wyjscie 2 jest na krotko z 12, a 3 na krotko z 11.po polaczeniu tych wyjsc w koncu narzedzie zostalo zauwazone jak i procek, ktory udalo mi sie nawet zaprogramowac.nie wiem niestety czy efekt jest naprawde w porzadku,poniewaz mimo ze zmontowalem plytke, niestety nic nie dziala, ale tym zajme sie pozniej.na razie walcze z avrgcc,avrside,i innymi programkami, ale o tym w innym rozdziale. mam nadzieje ze niektorym ta wiadomosc pomoze.
robson56
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProgramatorek z zestawu AVT 2550
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy