Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięwah wah
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
nie dawno kupiłem przystawkę do gitary wah wah niestety jak sie domyslacie nie działa ona poprawnie wszystko jest w porządku ale czy przystawka jest czy jej nie ma dzwiek gitary niestety pozostaje taki sam co teraz sprawdziłem chyba wszystko i naprawde nie wiem co dalej uczynic jezeli ktos miałby jakies wskazówki to byłbym szczęśliwy z góry dzięks [color=red][/color]
Witam
Ten efekt ma włącznik w skrajnym górnym położeniu (czyli tam gdzie powinien działać jako filtr górno przepustowy) Trzeba troche solidniej depnąć i efekt jest załączony.Jeśli (bo tak mniemam o tym wiedziałeś)
to nie to, to moze właśnie w przełączniku jest problem (np jakiś kabel sie urwał)Ale jesli go dopiero co kupiłeś to oddaj na gwarancj
pozdrawiam i keep rocking!
deo$eg
Ten efekt ma włącznik w skrajnym górnym położeniu (czyli tam gdzie powinien działać jako filtr górno przepustowy) Trzeba troche solidniej depnąć i efekt jest załączony.Jeśli (bo tak mniemam o tym wiedziałeś)
to nie to, to moze właśnie w przełączniku jest problem (np jakiś kabel sie urwał)Ale jesli go dopiero co kupiłeś to oddaj na gwarancj
pozdrawiam i keep rocking!
deo$eg