Witam
czy ktoś ma pomysł na nieskomplikowany generator 25MHz?
W TME mają generatory SMD 25MHz
Może będzie pasował:
CFPS-39-25M Generator kwarcowy SMD 3x2,5mm 25MHz 3,3V Rakon
Pzdr
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Można. Ja wiem ze TDA1543 i TDA1541 są traktowane jako 7-my cud konwewrsji DA przez srodowisko złotouchych audiofili , ale czy jest to dobry pomysł ? Kolega czolnekltd twierdzi ze PCM1680 mozna dostac z 2euro.Mam pytanie, głównie do Autora programu sterującego dekoderem, czy można tam ustawić wyjście PCM w tryb 16 bitów? Sam STA310 pozwala na taki format, a to pozwoliłoby mi na zastosowanie 3(lub 4) x TDA1543 zamiast PCM1680. Wprawdzie parametry odrobinę gorsze od PCM ale dużo łatwiej dostępne.
Oprócz tego mógłbym porównać w odsłuchu przetworniki inne niż sigma-delta (taki już działa sobie u mnie w PCM2702)
jaki jest problem? nie ma płytki, czy nie ma płytki i zaprogramowanego procesora?Witam !
Mineło pięć miesięcy od opublikowania w EP tego projektu a kit już nie będzie dostępny
w sprzedaży.Kupiłem wszystkie części do niego. Zamówiłem płytki z zaprogramowanymi procesorami i po ponad miesiącu dostałem odpowiedź ,że kit jest niedostępny.
Po pięciu miesiącach nie ma go w sprzedaży a inne kity nawet po kilku latach można dostać. Pytanie :czy ten kit był w ogóle w sprzedaży czy tylko w ofercie ?
Jako prenumerator jestem zawiedziony takim postępowaniem AVT.
Pzdr
witam
Czy ktoś wie na której płytce znajduje się program do mikroprocesora z kitu AVT 982?
wzór płytki znalazłem na CD z lipca ale programu nie widzę na żadnej z płytek z maja czerwca ani z lipca!!!
http://www.ep.com.pl/?archiwum.phpMógłby ktoś podesłać mi pdfy z maja, kwietnia i marca 2007 dotyczące tego projektu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości