Witam!
Ja myśle że z nimi to jest też różnie i zależy jak się do nich podchodzi. Ja w dziale handlowym nie miałem problemów. Troche uprzejmości nikomu nie zaszkodziło ale znam takich którzy uważają że jak dzwonią to należy ich obsłużyć jak króla i czasem puszą się jak paw. Tam też pracują ludzie którym należy się szacunek. Może i my możemy pomuc w tym by AVT pracowało i wtedy wszyscy będa zadowoleni.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięUWAGA NA CENY KITOW AVT !!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Ja korzystam tylko za pośrednictwem poczty (paczki i takie tam) i tu mnie boli. Wszystko odbywa się ślimaczym tempem zamówiony towar otrzymuję po np. 3-4 miesiącach. Trochę mnie to wkurza i tak np. z 7/2004 zamówiłem sobie płytkę do stacji lutowniczej i jeszcze jakąś tam inną dostałem tylko tą drugą a stacji lut. Nie tylko wyjaśnienie, że przesyłka będzie zrealizowana w późniejszym terminie. Ok. rozumie, że nie ma tego jeszcze na stanie (nowość), ale historia powtarza się również z rzeczami starszymi (wiem z własnego przykładu). Chwalę sobie bardzo EdW i EP i trudno mi sobie dzisiaj wyobrazić moją elektronikę bez tych dwóch miesięczników, ale dział hand. działa mi na nerwy, uważam, że pracują tam niekompetętni ludzie, a przy dzisiejszym handlu to dziwi mnie, że coś takiego mam miejsce.
Ty masz o tyle fajnie że możesz sobie pójść do AVT i masz.
Ja mieszkam koło Wałbrzycha (dlonyśląsk) i czasami mam problemy z AVT (dział handlowy).
Ale az takich problemów jak Tom27 nie mam
Max czekam 2 tyg.
Choć płytę EdW "A" zamowiłem chyba z pół roku temu to dalej jej nie ma
Ale poterzeba jest matką wynalazku więc "wynalazłem" sobie inne źródło i mam
Ja mieszkam koło Wałbrzycha (dlonyśląsk) i czasami mam problemy z AVT (dział handlowy).
Ale az takich problemów jak Tom27 nie mam
Max czekam 2 tyg.
Choć płytę EdW "A" zamowiłem chyba z pół roku temu to dalej jej nie ma
Ale poterzeba jest matką wynalazku więc "wynalazłem" sobie inne źródło i mam