Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięrezystor nastawny z lcd (pcb i soft)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Witam koledzy, potrzebuję pcb i soft do Rezystora nastawnego z wyświetlaczem lcd z sierpnia 2011. Jeśli ktoś posiada to byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie.
Re: rezystor nastawny z lcd (pcb i soft)
Jeżeli kupiłeś ten numer EP to przecież masz to na płytce CD. Nie wiem jaka jest polityka EP w tym zakresie ale chyba raczej nie udostepnia takich materiałow z numeru który jest właśnie w sprzedaży, nie sądzisz więc że to lekka przesada zwracać się na forum EP z taką prośbą? Jeśli jest inaczej to z pewnością te materiały dostaniesz, a ja wtedy Ciebie przeproszę.Witam koledzy, potrzebuję pcb i soft do Rezystora nastawnego z wyświetlaczem lcd z sierpnia 2011. Jeśli ktoś posiada to byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie.
Forum jest od tego żeby zadawać pytania i zwracać się zprośbą o pomoc i tak właśnie zrobiłem a przepraszać mnie nie musisz bo nie czuje się urażony
Witam.
Tak, forum jest od tego żeby zwracać się z prośbą, ale jak słusznie zauważył Wojtek, Ty prosisz o udostępnienie materiałów z numeru który dopiero co trafił do prenumeratorów (nawet nie wiem, czy jest już w kioskach). Tak więc skąd wiesz o tym projekcie? Kupiłeś numer.. no to masz płytę oraz login/hasło do ftp. Nie kupiłeś tylko obejrzałeś na półce w kiosku... to kup, albo poczekaj kilka miesięcy, aż numer stanie się archiwalny i materiały z niego zostaną udostępnione publicznie dla wszystkich (nie tylko tych, którzy wspierają rozwój kupując magazyn).
Tak, forum jest od tego żeby zwracać się z prośbą, ale jak słusznie zauważył Wojtek, Ty prosisz o udostępnienie materiałów z numeru który dopiero co trafił do prenumeratorów (nawet nie wiem, czy jest już w kioskach). Tak więc skąd wiesz o tym projekcie? Kupiłeś numer.. no to masz płytę oraz login/hasło do ftp. Nie kupiłeś tylko obejrzałeś na półce w kiosku... to kup, albo poczekaj kilka miesięcy, aż numer stanie się archiwalny i materiały z niego zostaną udostępnione publicznie dla wszystkich (nie tylko tych, którzy wspierają rozwój kupując magazyn).
- Łukasz Krysiewicz
- -
przypomniała mi się sytuacja jak na forum IAR'a jeden
z użytkowników prosił o crack'a do ich produktu
eh bez komentarza
z użytkowników prosił o crack'a do ich produktu
eh bez komentarza